Hvordan diagnostisere en 5.2L høy RPM Misfire

The Chrysler 5.2L motoren har vært den primære V8 motoren som brukes i mange Dodge og Chrysler biler siden tidlig på 1970-tallet. Den ble revidert i Magnum 5.2L blokk i 1992 som i likhet med de fleste moderne biler, avhengig av flere elektriske perifere komponenter som en on-board diagnose system og real-time, motor-timing tuning. Men gjør tillegg av elektriske systemer også diagnoser av misfires mer utfordrende på grunn av økning i perifere systemer som styrer en sylinder er luft, drivstoff og gnist. Du trenger
Diagnostics scanner
Repair manual
Socket satt
Spark plug fargekart
Fuel trykkmåler
Tape
multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Fest en diagnose scanner til bilens on-board diagnose system. Snu bilen til "Tilbehør" og skriv inn skannemodus av skanneren. Skriv ned noen koder og ser spesielt for de signaliserer en feiltenning i en sylinder hvis bilen er eldre enn 1995. For alle biler 1992 eller senere, sammenligne oksygen og luft-til-drivstoff forholdstall med de i bilens reparere manuell når motoren er på driftstemperatur. Høye luft-til-drivstoff forholdstall og skjeve oksygen målinger indikerer feil brenning eller drivstoff leveringsproblemer.
2

Fjern hvert tennplugg fra motoren med en stikkontakt og inspisere for sprekker, dårlige eller brent plugger. Hvis misfiring sylinderen er kjent, se etter svart eller brun oppbygging og bruke en tennplugg fargekart for å fastslå om sylinderen mangler drivstoff eller gnist.
3

Erstatt alle tennplugger. Frakk hver tråd med anti-seize compound å unngå fast tennplugger som kan løsne under påfølgende fjerning.
4

Inspiser tennpluggen og spiral ledninger for sprekker eller avdekket metall. Disse endrer motstand egenskaper på ledningene, forårsaker feiltenning ved høye turtall. Hvis skaden er tydelig, erstatte alle ledninger for å opprettholde jevn motstand mot alle sylindere.
5

Fest en drivstoff-manometer på innkommende drivstoff linjer av motoren. Tape måleren til forsiden vindusglass og kjøre på helt åpen gass mens overvåking av bensinmåleren. Sjekk bilen repair manual for minimum fuel press på helt åpen gass og sammenligne bilens ytelse med det. Hvis drivstoff trykket faller under det anbefalte nivået, sjekk drivstoff-trykkregulator og bensinpumpe for svikt.
6

Sjekk timing mens du kjører ved hjelp av den diagnostiske skanneren. Sikre timing automatisk avanserte på høye turtall og lytte for høyfrekvent pinge i motoren som kan føre til misfires. Justere timingen som nødvendig for å sikre gnist er riktig levert til sylindrene.
7

Bruk et multimeter for å teste drivstoff sprøytebrukere motstand der injektoren sele festet til injektoren klippet. Sammenligne verdiene funnet med den anbefalte verdien fra injektorene 'produsent og bytt om nødvendig.
8

Fjern drivstoff rail med injektorer fortsatt sitter og koble coil ledningen for å hindre drivstoff tenning. Drei motoren mens observere for riktig spray mønster. Erstatte eller profesjonelt rense injektor som er delvis tett og installere drivstoff rail å fullføre diagnose.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68171.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer