Hvorfor Die My 2002 Oldsmobile Alero Engine når jeg er på en Stop?

The 2002 Oldsmobile Alero kommer utstyrt med en 2,2 -liters , firesylindret motor standard , og hadde en mulighet til å endre det til en 3,4 -liters V- 6 . Begge motorene er drevet gjennom sekvensiell elektronisk bensininnsprøytning . Når det er et problem i dette systemet , vil motoren dø under en stopp. Fuel Pressure

Drivstofftrykket er levert av drivstoffpumpen , og regulert av drivstoff trykkregulator . På 2002 alero , er drivstoffpumpen i drivstofftanken , og regulatoren er mellom brenselele- skinnen og innsugningsrøret , på toppen av motoren . Den 2,2 - liters motoren krever 50 til 60 psi drivstoff press for å kjøre skikkelig , mens 3,4 - liters motor trenger 41-47 psi .
Injektorer

2.2 - liters motor har fire injektorer og 3,4 - liters motor har seks injektorer . Disse injektorer må skikkelig levere drivstoff til sylinder for motoren å kjøre skikkelig . Hvis en injektor blir delvis tett , vil motoren være utsultet for drivstoff, og kan dø under en stopp.
Idle Air Control

tomgangsluftkontroll ventil og motor er festet til spjeldhuset , og regulere hvor mye luft kommer inn i forbrenningskammeret. Denne komponenten regulerer også tomgang , og svikt vil føre til at motoren dør på tomgang under en stopp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67920.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer