Slik feilsøker en Sentra

Nissan Sentra er en kompakt bil først introdusert i 1982 som Sunny. Avhengig av året av bilen, kan sentra er utstyrt med aircondition, ABS bremser og dørlåser og vinduer. Som en Sentra eier, kan du oppleve sporadiske problemer med bilen. Du kan feilsøke grunnleggende problemer med sentra med lite bilverksted erfaring. Grunnleggende problemløsing kan noen ganger spare deg bekostning av å ta din Sentra inn en mekaniker eller andre auto reparasjon spesialist. Du trenger
Startkabler
Bremsevæske
trakt
Spare nøkkelen
Fuel
Vis flere instruksjoner
en

Lad batteriet hvis du ikke klarer å starte sentra. Kontroller batteriet ved å slå på enten dine vindusviskerne eller frontlykter. Hvis verken slås på, må du lade batteriet. Starte bilen ved hjelp av startkabler koblet til en annen bilens batteri. Koble den positive klipp på startkabler til de positive innleggene sentra batteri og den andre bilens batteri. Koble den negative klipp til de negative innleggene på batteriene. Prøver å starte bilen. Når sentra starter, kobler startkabler og la bilen å kjøre i minst 10 til 15 minutter.
2

Kontroller bremsevæske nivåer i sentra hvis bremsene føler svampete når deprimert eller om de går ned til gulvet. Løft panseret på bilen og finne bremsen reservoar. Reservoaret cap vil være merket "Brake." Rengjør området rundt hetten og ta av lokket. Sjekk hvor mye bremsevæske i reservoaret mot streken. Hvis væskenivået er lavt, legger væske. Bruk en trakt for å unngå søl bremsevæske på andre deler av bilen. Sett på tanklokket og senk hetten.
3

Drei rattet og riste nøkkelen i sentra i tenningslåsen hvis du ikke klarer å vri om nøkkelen. Fortsett å vri hjulet til venstre og høyre til du er i stand til å vri om nøkkelen. Hvis du fremdeles ikke kan vri om nøkkelen etter et par forsøk, prøv å bruke en ekstra nøkkel for å starte bilen. Nøkkelen du vanligvis bruker kan brukes fra gjentatt bruk.
4

Sjekk drivstoff nivå i din Sentra hvis bilen kjører sakte eller stanser. Bensinmåler på dashbordet vil indikere hvorvidt du trenger å legge til drivstoff. Legge til drivstoff til Sentra om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67827.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer