Ventil Float Symptomer

Valve float er et vanlig problem med motoren for kjøretøy som brukes i Bilsport. Symptomer på dette mekanisk svikt kan lindres hvis fanget tidlig i inspeksjon prosessen. Valve float som ikke er riktig reparert kan føre til omfattende skader på motoren og koster bileiere mye penger i å erstatte deler av eller hele motoren. Motoren misfires

Valve flyte skjer når en motorens fjærene ikke kan opprettholde motorturtall. Disse fjærene arbeide for å lukke ventiler som åpner og lukker seg raskt under akselerasjon og ved høye hastigheter der turtall er vanligvis så høyt som 5000. Hvis ventilene ikke klarer å lukke hele veien før neste syklus starter vil det føre til at motoren ikke bli tent. Valve float kan også føre til hydrauliske løftere støttes av oljetrykk for å gå opp bare litt i forsøket på å lukke motoren ventiler. Som motoren bremser ned hydrauliske løftere kan bli for fylt med olje. Dette vil holde ventiler åpne og forårsake motor misfires.
Tap av maskinkraft

Sammen med motor feiltenning, vil et kjøretøy opplever ventil float også miste effekt ved høye hastigheter ved unnlate å opprettholde tilstrekkelig turtall. Mangel på timing forårsaket av ventilene ikke riktig lukking er ansvarlig for nedgangen i turtall. Motoren kan gjenvinne komprimering ved lavere hastigheter som kan føre til en sjåfør til å tenke på problemet var en isolert hendelse bare for å ha det gjenoppstår når hastigheter nå høyere nivåer.
Skadet Ventiler /Pistons
med

Resultater problemer er ikke den eneste symptom på en ventil float. Denne motoren funksjonsfeil kan faktisk føre til bøyde ventiler som hvis venstre ukontrollert kan kollidere med motor stempler. Resultatet kan bli katastrofal skade motorens integrerte komponenter som resulterer i stans av motor. Ventil flottør kan også føre til at motoren ventiler for å løpe varmt som kan føre til svikt og utbrenning av delen helt. Når dette skjer driverne vil oppleve tap av motorkraft ved alle hastigheter. Kjøre bilen under disse forholdene er ekstremt farlig og kan ødelegge motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65296.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer