Automotive Testing Tools

Auto mekanikere som trenger å diagnostisere bilens problemer med automatgir, trenger forgasser, tenning eller drivstoff sprøytebrukere å kjøpe de riktige automotive testverktøy for å finne ut hva som forårsaker en bil for å kjøre feil. Disse testverktøy kan kobles til en bilmotor via en elektrisk kabel, mens bilen er i gang, slik at mekanikeren kan diagnostisere bilens problemer på en nøyaktig måte. Radiator spenning tester kit

Designet for å diagnostisere en bil radiator for lekkasjer og dens evne til å tåle både høye og lave utetemperaturer, har radiator spenning tester kit en lang pneumatisk rør, temperaturmåler og diverse radiator lokk . Disse lokkene vil utstyre de fleste noen innenlands eller importere bil og vil tillate bilmekaniker å presse den pneumatiske slangen ned i en hvilken som helst bilens radiator under testen. Mens mekaniker slår knotten plassert på måleren kontroll for å presse en konsentrert mengde luft inn i radiatoren, indikerer måle om all luft er tapt på grunn av en lekkasje eller annen fare.
IAC signal tester

Brukes for diagnostisering av elektronisk kontroll modul signaler som gir riktig retning til idle air-kontroll motor på port bensininnsprøytning, kan IAC signal tester brukes på en rekke GM og Ford biler. Dette bil-testverktøy har en noid lys på sin utside måler som blinker med en gang når et signal er sendt til det som indikerer at injektoren eller drivstoff-systemet forårsaker bilens problem, ikke det elektriske systemet. Når denne testingen verktøyet brukes og noid lys blinker ikke, vet mekaniker da for å sjekke bilens elektriske system for å diagnostisere problemet.
In-line tenngnist tester

Designet for å teste en bil tenningen for gnist tilstand, slik at bilen kan starte uten å lykkes, inneholder in-line gnisten tester en gummi håndtak utstyrt med en lang metall nål som passer over en bilens elektriske tenningen. Når bilens motor er slått av, bilmekaniker setter metallet slutten av tester i bilens viktigste tennpluggen. Motoren startes deretter og lyspæren på testing verktøyet vil blinke hvis tenningen krets er fullført. Hvis pæren blinker ikke, vet mekaniker da at han må reparere tennpluggen selv eller ta bilens tenningssystem fra hverandre for å finne ut hvorfor tenningen ikke fungerer.
Battery Load Tester

Siden det er svært viktig for bilens batteri for å bli helt oppladet og klar til å starte en bilmotor, forsikrer batteriet belastning tester at en bil batteri kapasiteten er full. Det bildeler tester verktøyet består av en liten metall-boks utstyrt med to små kabler på hver side av boksen som er montert på toppen av en bilens batteri mens automatisk ikke er i gang. Mekanikeren Deretter skifter batteriet belastning tester på og leser måleren som er kjennetegnet på metall boksen for å se hvor mye strøm bilbatteriet sender ut. Hvis spenningen på måleren er for lav, vet mekaniker til å reparere batteriets kabler eller om å skifte ut batteriet helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65036.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer