Hvordan lese en sjekk motoren lys på en 2001 4Runner

Den "check engine" lys på 2001 Toyota 4Runner er utformet for å varsle deg om eventuelle problemer med bilen. Datamaskinen samler informasjon fra ulike sensorer og monterer det å finne ut om alt fungerer som det skal. Hvis ikke, motoren er lett utløses. Lyset kan bety noe stort er feil: overføring problem, lavt oljetrykk eller intern motorhavari. Det kan også bety et mindre problem som en løs gasskappe. Du trenger
OBD-II scanner
Chilton repair manual
Vis flere instruksjoner
en

Undersøk undersiden av førerens side av dashbordet for OBD -II-port. Det er på høyre side av rattstammen, under dashbordet, i nærheten kick panel. En OBD-II scanner er en håndholdt datamaskin som leser de diagnostiske data i bilens datamaskin. Du kan kjøpe en til enhver auto deler butikken.
2

Plugg OBD-II scanner inn i portalen. Vrir om tenningsnøkkelen på, men ikke starte bilen.
3

Tillat skanneren å slå på. Trykk på knappen for å starte skanningen. Prosessen varierer, så se i manualen til skanneren.
4

Les koden som skanneren viser på skjermen sin. Det med å være bokstaven "P" etterfulgt av fire tall (for eksempel "P0455"). Avhengig av modell scanner, kan det også gi deg en grunnleggende oversikt over koden. Notere koden og refererer til Chilton repair manual for den diagnostiske prosedyren for den aktuelle koden.
5

Følg ledeteksten på skanneren for å slette koden etter at du har reparert problemet eller funnet at det er en falsk kode.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65343.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer