Hvordan velge en Automotive Scan Tool

Alle biler produsert siden 1996 operere på samme datamaskin diagnostiske system, og dette systemet kalles OBD-II (On Board Diagnostics). Tidligere var diagnostisering check engine lys og utslipp problemer ikke universell, hvert kjøretøy krevde en annen prosedyre. Endringen i OBD-II åpnet dører for DIYers og hjem mekanikere ved å sikre grunnleggende verktøy kompatibilitet mellom kjøretøyene. For å få tilgang OBD-II, trenger du en bil scan verktøy, verktøyet kobles til bilens diagnostiske port og poster feilkoder og annen viktig motor informasjon. Velge en skanning verktøy handler om mer enn pris, det handler om å finne en skanner som passer dine behov. Instruksjoner
en

Bestem ditt budsjett. Automotive skanneverktøyene kommer i et bredt spekter av prisklasser, fra mindre enn $ 100 til tusenvis av dollar. Funksjoner spille en stor rolle i prisen, en enkel bil skanning verktøyet kan bare vise sjekke motor feilkoder, mens dyrere modeller tilgang motorytelse, utslipp og spesielle kjøretøy programmering alternativer
2

Bestem din bruk. behov. Hvis du reparere biler for en levende, bør du vurdere investert i en funksjonsrik skanning verktøyet. Løse problemer er enklere med en, i stedet for bare å liste feilkoder, kan en profesjonell-grade scan verktøy bidra til å identifisere problemer, slik at du sparer tid og til slutt penger. Hvis du er en DIYer som bare vil bruke verktøyet innimellom på din personlige kjøretøy, kan en enklere modell være en bedre passform.
3

Tenk størrelse og portabilitet. Rimeligere skanneverktøyene er generelt hånden holdt og enkel å oppbevare i hanskerommet. Dyrere skanneverktøyene tendens til å være større, større og mindre bærbare.
4

Tenk kompatibilitet. En grunnleggende skanning verktøyet vil få tilgang feilkoder fra alle kjøretøy produsert etter 1996, men det vil ikke få tilgang til mange av de interne programmering og diagnostiske rapporter tilgjengelig i kjøretøyer. Produsent eller forhandler skanneverktøyene, mens dyrere, er spesielt designet for å få tilgang til alle rapporter og funksjon i et bestemt kjøretøy.
5

Tenk oppgradering. Profesjonell skanning verktøy er i stand til å koble til en datamaskin og motta programvareoppdateringer, andre modeller kan ikke oppgraderes. Hvis du service eller reparasjon biler for en levende, trenger du sannsynligvis en skanning verktøy du kan oppgradere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64448.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer