Hvor å Test en Brake Booster på en 1988 GMC

brems booster problemer i 1988 GMC kjøretøy kan gjøre bremsepedalen vanskelig å skyve eller la det svinge til gulvet så snart du tråkker på den. En sprukket membran eller en lekkasje i vakuum linjen er de vanligste årsakene til en booster for å mislykkes. Men før du setter skylden på enheten, kan du utføre en enkel test for å diagnostisere problemet. Du kan gjøre dette trygt og uten verktøy. Instruksjoner
en

sitte bak rattet i din GMC kjøretøy og pump på bremsepedalen 10 ganger. Dette vil frigjøre noe vakuum lagret i brems booster.
2

Shift overføring til nøytral (manuell girkasse) eller park (automatgir).
3

Hvil høyre foten litt på bremsepedalen uten å trykke ned.
4

Start motoren og ta hensyn til bremsepedalen. Hvis vakuumet går inn i booster kammer riktig, vil du føle en svak nedgiring bevegelse på bremsepedalen når motoren starter. Slå av motoren. Gå til neste trinn for å gjøre en befaring, hvis det er nødvendig.
5

Åpne panseret og sjekke vakuumslangen koblet til brems booster. Forsterkeren er den trommel-lignende komponent montert på brannmuren, rett foran føreren. Se etter sprekker, hard eller hovne flekker og hindringer. Og sjekk for en god forbindelse på booster og motor siden av slangen. Bytt den ut hvis det er nødvendig.
6

Ta bilen til en butikk for nærmere inspeksjon hvis booster feilet testen i trinn 4 og vakuum slange og koblinger er i god stand.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66351.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer