Min Mercedes W208 CLK Har Transmission Problemer

Mercedes-Benz CLK-serien med en W208 kommer i en rekke modeller og år. Produsenten er publisering teknisk service bulletiner om problemer med overføringen noen CLK eiere opplever. Andre bil gjennomgang og rapporter nettsteder liste en rekke problemer med overføringen funnet i W208 CLK. Overføring Lekkasje

TSB er publisert på 2004 Mercedes-Benz CLK-serien med en W208 om en overføring lekkasje. Ifølge produsenten, er piloten bøssingen overføringen er installert med feil tetningsringene. Disse tetningsringer er å skape en liten lekkasje i overføringen forårsaker overføring å skifte hardt på grunn av lav girolje. Tetningsringene må byttes ut for å løse dette problemet.
Transmission komponentfeil

En rapport om Mercedes-Benz CLK-serien med en W208 bekymringer intern overføring komponentfeil . Tannhjul og trepunkt i den automatiske girkassen er årsaken til overføring til å skifte lag eller rykk mellom girene under akselerasjon. Dette problemet oppstår mellom akselerasjon av første og andre gir, samt retardasjon av tredje til andre og andre til første gear. Mercedes-Benz har oppdatert interne deler som må være installert for å løse dette problemet.
Transmission Wire Connector

overføring ledningen kontakten på Mercedes- Benz CLK serie W208 er å skape en lekkasje i overføringen. Ledningen er montert i trekkstengene er ikke installert riktig, og skaper en gni på sel av sammenhengen som skaper en lekkasje. Ledningsforbinderen og sel må byttes ut for å rette opp denne sendingen problem i Mercedes-Benz.
Drivaksel Cracked

Mercedes-Benz CLK serien W208 har rapporter av drivakselen flex plate cracking forårsaker drivakselen til å vibrere, skade de interne komponentene i overføringen. Sprekken fører en hard vibrasjon som strømmer til overføring og drivakselen forbindelse bryte forbindelsen. Denne skaden fører til store indre overføring skade til det punktet at overføringen ikke fungerer. Overføringen behov ombygd eller erstattet og flex plate krever utskifting for å løse problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67244.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer