Slik feilsøker en 1998 Grand Cherokee Transmission

En av de lettest gjenkjennelige SUVer på markedet er Jeep Grand Cherokee. Ved design, overfører den automatisk girkasse i en 1998 Jeep Grand Cherokee kraften fra motoren til drivhjulene. Denne designen gjør Grand Cherokee lettere å kjøre, men ingenting er perfekt, så her og der problemer kan oppstå innenfor Jeep overføring. Heldigvis disse problemene kan repareres av en overføring spesialist, men du vil spare tid og penger hvis du har vært i stand til å feilsøke eventuelle problemer selv. Du trenger
Rag
Tenningsnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret og ta ut overføringen peilepinnen. Rengjør enden av peilepinnen med en fille og erstatte det. Fjern den og inspisere merkene på enden av pinnen. Oljenivået skal være mellom øvre og nedre merkene.
2

Slå Jeep på og skifte den i fri. Har en venn eller assistent observere bakken under Jeep for noen drypper væske fra fronten av motoren. Dryppende væske vil være en indikasjon på at det er en lekkasje i en av tetningene overføring. Enhver overføring verksted vil være i stand til å fikse dette.
3

Sett Jeep inn stasjonen mens motoren er i drift. Noen krampetrekninger eller lurching betyr at du trenger å sjekke overføring væske. Hvis væskenivået ser ut til å være i orden, er det sannsynlig at det er indre skader i Jeep din. Dette kan ha skjedd for en rekke grunner. Spesielt fordi Jeep er tradisjonelt brukt for "heavy duty" applikasjoner og sleping, kan overføringen ha blitt skadet hvis du noen gang overskredet tauevekt for kjøretøyet. Altfor ofte folk prøver å bruke Jeep i samme kapasitet som en pickup lastebil, noe som kan ha skadet girene. Dessverre må du ha overføring ombygd hvis girene har blitt skadet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67243.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer