Hva betyr det når bilen går på tomgang Rough?

En grov-tomgang bil kan være forårsaket av en rekke problemer. Selv om dette ikke kan virke som en presserende sak, kan en grov tomgang signalisere et problem med bilens motor. Reparere motorproblemer kan bety en betydelig utgift, så det er best å ha en grov tomgang bilen sjekket ut av en kvalifisert mekaniker så snart du merker at bilen går på tomgang rough. Motor feiltenning

misfiring motoren er blant de vanligste årsakene til en grov tomgang. Du kan legge merke til bilen på tomgang omtrent når det er i "Park" eller når du kjører den, og stopper ved et rødt lys. En grov tomgang kan være forårsaket av ødelagte tennplugger eller tennplugg ledninger eller en utbrent ventil. Det er viktig å ta den forårsake så snart som mulig for å unngå potensielt skadelige motoren. Motor reparasjoner er nesten alltid dyre.
Diagnostic Testing

Det er mange tester din mekaniker kan utføre for å finne årsaken til en grov tomgang. De fleste av disse testene innebærer å sjekke bilens interne system. Diagnostiske tester for grov tomgang kan omfatte en sjekk av bilens tenning ledninger for å fastslå om de er skadet på noen måte, undersøke vakuum slanger for noen deler eller tårer, forgasseren for noen flom og en sylinder komprimering test.


Solution
p Hvis årsaken til grov tomgang er en motor feiltenning, kan en mekaniker starte med å bytte ut tennpluggene eller feste et vakuum lekkasje. Hvis problemet stammer fra en tett drivstoff injektor, kan mekanikeren må rengjøre eller erstatte drivstoff injektor, avhengig av omfanget av skaden. Du må kanskje bytte PCV ventil, hvis bilen går på tomgang omtrent når den er varmet opp, ifølge Mister Fix It nettside.
Hensyn

ikke vente for lenge etter merke en grov tomgang for å få bilen sjekket ut av en mekaniker. Det er noen diagnostiske tester du kan gjøre selv og forsøke å finne ut av problemet, men med mindre du er en mekaniker eller har noen mekaniske evner, en profesjonell mekaniker vil være nødvendig å foreta reparasjonen. Jo lenger du venter, jo verre problemet kan være til slutt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68216.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer