Hvordan feilsøker jeg en 1994 Chevy 1500 Truck Tail Brake Light?

En trykknapp bryteren på toppen av bremsepedalen arm driver bremselys på en 1994 Chevy 1500 lastebil. Denne bryteren er bare ansvarlig for strøm til bremselysene. I første side av bremselyset kontakten er jordet ved stellet. De fleste problemer oppstår enten fra korrosjon på lyset socket, dårlig begrunnelse, defekte pærer eller problemer med bryteren eller dets justering. Du trenger
Voltmeter
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller bremselys sikring i sikringsskapet blokk under dashbordet på førersiden. Bytt om nødvendig, og prøv på nytt.
2

Diagnose bremsen lysbryter med voltmeter ved å koble voltmeter svarte føre til god jord. Bruk den røde kabelen til sondere begge ledninger på kontakten på bryteren. Det bør være batterispenning på en wire. Det bør ikke være noen spenning på motsatt ledningen til bremsepedalen trykkes. Når pedalen trykkes inn, kan knappen på bryteren utvide, noe som gjør en lukket krets. Hvis ingen spenning vises på ledningen motsatt batteriet ledningen når pedalen trykkes inn, er bryteren dårlig.
3

Åpne bakluken, og ta ut skruene som fester baklys objektivet til kroppen . Trekk linsen ut. Fjern baklys /bremselys pære og se etter en brent glødetråd. Bytt om nødvendig.
4

Trykk bremsepedalen enten med en hjelper eller med bruk av et objekt som kan settes inn mellom setet og bremsepedalen til å kile pedalen ned. Sjekk pæren kontakten med voltmeter ved å koble voltmeter svarte føre til god jord. Sett voltmeter sonde i kontakten med den hensikt å berøre bunnen terminalen på socket bare. Prøv ikke å berøre siden av kontakten i prosessen. Den siden som er i bakken og hvis bunn, som er den positive terminalen, er kortsluttet til siden vil det at sikringen går. Det bør være 12 volt som vises, noe som betyr at ledningene er bra. Hvis det ikke er spenning vises, sjekk ledningene fra bryteren til kontakten.
5

Slipp bremsepedalen. Plasser voltmeter på Ohms skala. Hold den sorte ledningen på en god bakken og sondere siden av kontakten. Displayet på ohmmeter bør indikere null motstand til jord. Hvis displayet viser motstand, følg ledningen til jord sin. Rengjør og stram bakken tilkobling og prøv igjen.
6

Sett inn en ny pære og vri det litt i begge retninger. Hvis den ikke klarer å tenne, skal uttaket fordi våren kontakter er bøyd, korrodert eller slitt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65265.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer