Slik feilsøker en Toyota 4Runner A /C

The A /C i din Toyota 4Runner kjøler kabinen bruker komprimert kjølemiddel. Dette kjølemiddel er komprimert med en kompressor som kalles en "A /C kompressor . " Kompressoren drives av et tilbehør belte . Hvis noen av disse komponentene er feil eller ødelagt , vil A /C system ikke fungerer . Utskifting A /C deler kan kjøpes fra de fleste auto deler butikker . Men før du begynner å bytte deler , bør du feilsøke Toyota 4Runner er A /C. Instruksjoner
en

Åpne panseret og sjekke tilbehøret belte som brytes rundt A /C kompressor trinse . Beltet skal ikke være slitt eller skadet på noen måte .
2

Sjekk om det er peeling eller chipping på trinse belte tenner . Sjekk om det er glass eller " dis " på beltet . Slitte belte tenner eller noen skade på beltet indikerer at beltet kan skli og må skiftes .
3

Start 4Runner motor og vent til vannet temperaturmåleren nål sitter på eller nær midten merket på måleren. Slå A /C blåser på og sette den til den kaldeste innstillingen .
4

Sjekk for å se om det er noen kald luft blåser inn i kabinen . Hvis det ikke er kald luft , er det sannsynlig at ikke noe kjølemiddel i systemet. Den vanligste lekkasjen på 4Runner er på A /C kompressor , som skal være betjent av en profesjonell mekaniker .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64642.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer