Symptomene på et overfylt Ford Automatic Transmission

Overfylte automatgir i din Ford bil kan forverre designfeil i bilens komponenter. Symptomer forbundet med en overflowed overføring kan variere fra redusert motoreffekt til betydelig skade på overføring selv. For å forhindre denne tilstanden alltid fylle sendingen kun til reservoaret streken og aldri over det. Lekkasjeproblemer

En overfylt Ford automatgir kan begynne å ha lekkasjer i sine slangekoplingene, peilepinnen og sin overføring vent. Dette gjelder spesielt for Ford-modeller ved hjelp av AX4S overføring, som har en høy fail hastighet på grunn av en svak fremover clutch stempel som sprekker og forårsaker komponent-wide lekkasjer av press, ifølge bilbransjen diagnose og reparasjon nettstedet AA1 Car. De AX4S ble brukt i Fords Taurus linje av biler samt Ford Windstar og Mercury Sable.
Slipping Belter og Gears

En overfylt Ford overføring kan forårsake væske å sikkerhetskopiere inn i komponenten geartrain montering, noe som kan føre til luftbobler å utvikle seg i overføring væske. Når luftbobler skje tannhjul og belter som opprettholder funksjonaliteten av sendingen kan skli. Dette manifesterer seg i en kjøreopplevelse som en manglende evne til å skifte eller en tendens til overføring din å skli sine tannhjul spontant og slippe til et lavere gir. Hvis tilstanden er lov å gå på for en lengre periode betydelig overføring skader kan oppstå.

Andre System Problemer

Når overføring lekkasje væsken må gå et sted. På grunn av nærhet av en Ford overføring til bilens motor, kan lekkende væske ofte samhandle med sine komponenter. Dette kan føre til redusert motoreffekt, dårligere drivstofføkonomi, og i alvorlige tilfeller væsken kan blande med motorolje, noe som resulterer i skader på stempler og andre integrerte motorkomponenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65454.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer