Slik feilsøker Starter på en Buick Reatta

The Buick Reatta kom utstyrt med 3,8-liters V-6 motor og automatgir. Starteren på denne stasjonen toget pakken ligger i nedre foran i motorrommet og er tilgjengelig fra undersiden av bilen. Feilsøking av starteren er lik som alle General Motors biler og begynner med et batteri sjekk. Prosedyren er godt innenfor mulighetene i gjennomsnitt hjemme mekaniker og tar minimalt med tid. Du trenger
Floor jack
Jack står
Test lys
Vis flere instruksjoner
en

Løft Reatta med et gulv jack å få tilgang til foran understell. Place bukker under fronten sub-frame å tåle vekten av bilen hvis gulvet jack skulle svikte.
2

Åpne panseret, og teste ut batteriet med et volt /ohm meter. Røren spenningen skal være ikke mindre enn 12,5 volt. Noe mindre indikerer et utladet batteri. Lade opp batteriet, før du fortsetter hvis det er under 12,5 volt
3

Fjern splash skjold beskytter starteren. Dette vil gi tilgang til baksiden av starteren og ledningene.
4

Sjekk den positive batterikabelen er løse på baksiden av starteren. Fest testen lys til rammen og rør sonden punktet til de store, røde primær batteri-kabel. Strømmen er koblet til denne tilkoblingen til enhver tid.
5

Trykk sonden av testen lys til den lilla start-signal ledningen på kontakten på baksiden av starteren. Har en medhjelper vri tenningsnøkkelen til startposisjon, og ledningen skal ha strøm til den. Hvis det er strøm og starteren slår ikke, er starteren dårlig. Hvis strømmen ikke er til stede, sjekk fusible lenker og sikringer med en test lys. Hvis sikringene og fusible koblinger er OK, er tenningslåsen dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64578.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer