Hvordan diagnostisere en Saturn Tenningsnøkkelnummer eller Switch Problem

Saturn kjøretøy bruke en transponder inne tenningsnøkkelen for å forhindre uautorisert motoren kan startes. Det er en komponent inne i dashbordet og knyttet til tenningsbryteren som sender et signal til startmotoren at kjøretøyets å starte. Hvis du opplever problemer med tenningsnøkkelen eller bryter, trenger du kanskje en enkel nøkkel reset eller du kan ha en defekt tenningslåsen som må byttes ut. Instruksjoner
en

Åpne sikringen panelet under rattstammen ved å vri på knotten på sikring panel mot klokken og trekke ned på dekselet.
2

Finn Sikringen til starter i sikringen panelet ved hjelp av sikringen diagrammet på undersiden av sikringen luken.
3

Fjern sikringen med en sikring avtrekker i sikringsskapet.
4

Sjekk sikringen for å være sikker på at metallet stripen inne i sikringen ikke er ødelagt eller skadet på noen måte. Hvis det er det, skifter sikringen med en annen sikring av samme strømstyrke.
5

Vri tenningsnøkkelen og prøve å starte motoren. Hvis batteriet er kjent for å være fulladet, bør Saturn starte. Hvis det er en feil i tenningslåsen, vil du ikke høre den typiske svak "klikk" når du først vri tenningsnøkkelen til "III" posisjon til å dra motoren rundt. Hvis det er et "klikk" når du prøver å starte motoren, men motoren vil ikke starte, kan problemet være med tenningsnøkkelen transponder. Du må ha begge disse komponentene betjent av en Saturn forhandler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64561.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer