Defekte Motor Mount Symptomer

motor monterer holde bilens motor på rett sted og absorberer vibrasjoner forårsaket av forbrenning og generell del bevegelse. Når en motor mount mislykkes, kan symptomene variere fra åpenbare risting i motorblokken til slitasje på deler male mot hverandre. En skadet motorfeste bør umiddelbart skiftes ut for å unngå skader på annet integrert motor og eksos komponenter. Motor Rocking

Ifølge bil reparasjon nettstedet AA1 Car, kan en defekt motor mount føre til bilens motorblokk å vri frem og tilbake når bilen akselererer eller under tung belastning. Denne tilstanden stammer sannsynligvis fra gummi-komponenter av motor mount skiller ut ståldeler. Den ødelagte mount kan være i stand til å holde motoren fra å falle ut av bilen, men det er ikke en god idé å risikere det ved å forsinke reparasjoner.
Thumping eller Rallende Noises
< p> En ødelagt eller skadet motor mount kan forårsake høyt rallende eller dunkende lyder fra undersiden av panseret på bilen din. Disse lydene er tegn på over-stresset komponenter og kan være forløperen til alvorlige problemer med motoren, som for eksempel en skadet radiator, revet slanger, skadet koplingsforbindelsene og selv eksosanlegg skade. I en bak-hjulet montert motor, kan en ødelagt motor mount føre til at radiatoren fan å kontakte radiator. Trinser og drivremmer kan også kontakte andre motordeler, økende slitasje.
Throttle Performance, Tårer og lekkasjer

En forhjulsdrevet montert motor med en skadet motor mount kan oppleve gassen eller skifte trepunkt problemer, som svekker akselerasjon og drivstofføkonomi. Den ødelagte montere kan også forårsake en separasjon i eksosanlegget hvor hodet røret møter motorens manifold. Hvis den skadede mount er en ende mount, kan det skape en tilstand som kalles dreiemoment styre, noe som fører til rask nedbrytning av bilens cv ledd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66543.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer