Symptomene på en dårlig Linear EGR Valve

The resirkulering av eksosen (EGR) ventil i en bil eller lastebil er en del av bilens utslipp kontrollsystem. EGR ventil kontrollerer lystgassutslipp ved å skyve noen av utslipp tilbake inn i motoren. Over tid, EGR ventiler kan funksjonsfeil på grunn av sot og andre problemer med motoren, spesielt hvis bilen har problemer med sitt drivstoff blanding. En lineær EGR ventil er forskjellig fra en vanlig ventil EGR fordi den bruker en datamaskin til å regulere trykk i stedet for et vakuum. Rough Idle

Når den lineære EGR ventilen ikke lukker ordentlig, går for mye eksos inntak og får bilen til å kjøre dårlig på en inaktiv. Den ekstra luft i inntaket påvirker bilens drivstoff blanding og vil føre til at det å kjøre magert, noe som betyr at det blir for mye luft og ikke nok drivstoff. Hvis tilstanden er alvorlig nok, kan bilen også stall ut på en inaktiv eller feiltenning under dagens ledelse.
Startproblemer

Du kan ha en vanskelig tid å starte bilen eller lastebil hvis den lineære EGR ventilen ikke lukkes helt. Disse startproblemer er forårsaket på grunn av tap av trykk i inntaket manifold. En bilens inntak må ha riktig mengde press for å starte riktig.
Knocking eller Pinging
p Hvis eksos porten på lineær EGR ventilen blir blokkert med karbon, kan kjøretøyet utvikle det som kalles en gnist knock. Dette er en knocking eller pinge støy som oppstår når drivstoffet jevne eksploderer inne i motoren stedet for å brenne jevnt. Det vil oftest bli hørt når bilen er under tung arbeidsbelastning, slik som kjøring med tilhenger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66721.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer