Problemer med en 1992 F150 XLT Instrument Panel

The 1992 Ford F-150 har flere minner og teknisk service bulletiner (TSB) om problemene noen lastebil eiere opplever med instrumentpanelet. De fleste av instrumentpanelet problemene kan tilskrives ledningsnettet minnes på Ford F-150, men sikringene er også å skape bekymringer. Under Hood ledningsnettet

Ford Motor Company har publisert en TSB om ledningsnettet som ligger under panseret på den 1992 Ford F-150. Denne ledningsnettet gnir mot motoren komponenter, for eksempel på baksiden av hetten montering og motorblokken, forårsaker instrumentpanelet til å arbeide intermittent. Instrumentet panel overvåker tilstanden av bestemte deler av motoren som oljetrykk, RPM, batterispenning og motorens temperatur samt av truckens hastighet og mengde drivstoff. Når du ledningsnettet under panseret gnagsår, kan det føre til at signalene fra disse enhetene å bli avbrutt. Ledningsnettet må skiftes eller repareres av forhandleren for å stoppe dette gnagsår problem.
Sikringer

Edmunds.com har publisert noen av de TSBs og en av disse TSBs gjelder sikringene som beskytter målere på instrumentpanelet av lastebilen. Når spenning overbelastning eller det er en makt kirurg fra batteriet, sikringene beskytte de elektriske komponentene av instrumentpanelet målere ved å brenne ut, stoppe overspenning fra å nå disse komponentene. Når sikringen eller sikringene brenne ut, avslutter målere fungerer. De fleste av disse sikringene er plassert under dash av F-150 på førersiden, rett under rattet. Hver sikringen er merket med måleren eller system sikringen kontroller. F-150 eier kan lett finne sikringen, ta den ut og erstatte den.
Transmission Control indikatorlampe

Instrumentpanelet gir også føreren med varsellys som lyser når det er et problem med en av de systemer som overføringen. En TSB er publisert av produsenten om en defekt girkasse kontrollampen varsellampe når det ikke er en overføring problem. Overføringen kontroll indikatorlampe eller varsellys informerer føreren av lav girolje, overdreven intern overføring temperatur eller andre store problemer. Ingen grunn har fått for dette instrumentet panel problem, men TSB sier problemet kan komme fra ledningsnettet problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66501.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer