2002 av Grand Am Pontiac vil ikke starte

Any rekke årsaker kan føre til at 2002 Pontiac grand am ikke å starte. Siden tenningssystemet har så mange komponenter, er det en av de mest logiske steder å begynne å feilsøke problemet. Hvis batteriet, tenningslåsen, startmotor eller startsolenoiden mislykkes, vil Grand Am ikke starte. Du kan raskt finne ut om noen av disse delene er defekt med noen enkle tester. Du trenger
Voltmeter
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Plasser rød ledning av et voltmeter på den positive batteripolen og sted den sorte ledningen ledningen til voltmeter på minuspolen. Hvis voltmeteret viser minst 12V, er batteriet fine. Hvis den leser mindre, lade batteriet med en batterilader deretter gjenta testen. Hvis du, etter å lade batteriet, er det fortsatt leser mindre enn 12V, skifte ut batteriet og teste bilen igjen. Hvis batteriet var fine eller hvis det nye batteriet ikke starter bilen, går du videre til neste trinn.
2

Slå på frontlyktene og deretter tenningen. Hvis lysene dim, indikerer dette at tenningen er å sende strøm til startsolenoiden. Hvis lysene ikke dempet, er tenningslåsen defekt.
3

Finn startmotoren boltet til den nedre delen av transmisjonshuset på førersiden av bilen. Finn magnetventil på starteren. På baksiden av releet er to metall innlegg. Kort innleggene ut ved å berøre både med bladet på en skrutrekker da ha en annen person forsøk på å starte bilen. Hvis startmotoren slår seg på og durer, er startmotoren fine, og magnetventil er defekt. Hvis motoren ikke slår seg på eller går ujevnt, er startmotoren defekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65939.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer