Min Mini Cooper vil ikke starte

The Mini Cooper er en kompakt, drivstoff-effektive kjøretøy som ble utviklet som svar til Suez oljekrisen i 1956. The Classic Mini debuterte tre år senere i 1959. Foreløpig er Mini Cooper produsert av BMW under MINI merke, men fortsatt inneholder mange kvaliteter Classic Mini. Som alle andre kjøretøy, kan Mini noen ganger har problemer med å starte, og kan kreve feilsøking. Før du ringer på en profesjonell mekaniker eller å ha din Mini Cooper slept til en forhandler, er det visse ting som du kan sjekke for å spare tid og penger. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningslåsen av din Mini Cooper og forsøke å slå den. Hvis nøkkelen ikke vil slå, så rattet ikke kan låses, noe som er nødvendig for å starte bilen. Still inn rattet slik at den er i låst posisjon og prøve å vri om nøkkelen igjen.
2

Sjekk drivstoff nivå av Mini Cooper. Vri nøkkelen til "Tilbehør" posisjon og observere bensinmåleren. Hvis drivstoffet er lav, vil drivstoffet lyset slås på. I tillegg, hvis du er usikker på om bensinmåler er korrekt, legg en gallon av gass til Mini og prøve å starte motoren igjen.
3

Slå på hovedlysene eller innvendige lys mens nøkkelen er i "Tilbehør"-posisjon. Hvis lampene ikke slås på, kan batteriet må lades, erstattet eller hoppe i gang.
4

Lytt for noen lyder som kan tyde på et problem. Prøv å starte motoren ved å vri nøkkelen til startposisjon. Hvis du hører noe i det hele tatt, kan det være et problem med en defekt tenningslåsen. Hvis du hører klikkelyder når du prøver å starte den Mini Cooper, kan det være et problem med starteren. Hvis motoren starter, men spytter ut, er det sannsynligvis et problem med drivstoff linje, drivstoffilter, eller bensinpumpe.
5

Åpne panseret. Finn og kontrollere oljen, girolje og kjølevæske nivåer. Hvis væskenivået er for lavt, motoren har problemer med å starte. Kontroller at væskenivået er mellom minimum og maksimum nivåer.
6

Ring en profesjonell mekaniker hvis Mini Cooper fortsatt ikke vil starte. Tow eller få den slept til en garasje eller forhandler for ytterligere diagnostiske tester og reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66319.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer