Slik feilsøker en Campingvogns Automatisk klimaanlegg

Chrysler Dodge Caravan minivan kan leveres med automatisk klimakontroll system i motsetning til den vanlige manuelle systemet. I det automatiske systemet, er temperaturen styres av to infrarøde sensorer som måler overflatetemperaturen for fører og passasjer og justere den omgivende temperatur og luftstrøm tilsvarende. Hvis du har problemer med automatisk klimaanlegg system på Caravan din, er det noen måter du kan feilsøke problemet. Du trenger
Frostvæske
Vis flere instruksjoner
en

Dial i temperatur, og deretter sette systemet ved å trykke på bryteren merket "Auto" til høy eller lav posisjon slik at "Auto" vises på displayet. I motsetning til en manuell klimakontroll system, er det automatiske systemet beste satt én gang, og deretter forlatt alene.
2

Legg frostvæske hvis motoren blir for varm mens du bruker automatisk klimakontroll i sommer. Bruk en 50% løsning av etylenglykol frostvæske og vann, og legge den til den merkede kjølevæske beholderen under panseret. Tilsett frostvæske-blanding hvis ovnen og dråpeutskilleren ikke fungerer ordentlig i vinter.
3

Vri "resirkulering"-modus av hvis du ikke bruker air condition og vinduene tåke på regnværsdager eller fuktige dager.
4

Fjern løv og annet rusk fra ventilene under frontruten hvis systemet fremdeles ikke fungerer som den skal. Den automatiske klimaanlegg er avhengig av luftstrømmen, og løv eller snø på ventilene vil hindre at flyten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67344.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer