Toyota 4Runner vil ikke starte

The Toyota 4Runner først debuterte i 1984. Toyota kombinerte robusthet og allsidighet av sine fire-wheel-drive pickup med komforten av sine personbiler. Den første utformingen hadde to seter og en overbygd cargo området, den andre var designet for å bære opp til fem passasjerer med en baksetet som kan foldes flatt for lasteplass. 4Runners er svært allsidige nyttekjøretøyer som er morsomme å eie og kjøre. Men du kan ikke nyte en 4Runner hvis den ikke vil starte. Hvis 4Runner ikke vil starte, må du sjekke ulike komponenter inne i bilen og under bilens panser. Du trenger
Startkabler
Sikringer
Vis flere instruksjoner
en

Slå på frontlyktene og nøkkelen. Hvis lysene og dash indikatorlamper ikke kommer på eller ikke fungerer, så din 4Runner batteriet er dødt og vil kreve en jump start eller utskifting av batterier.
2

Fest et sett med startkabler til kjøretøyet og til et hopp kjøretøy. Idle hoppe bilen til å lade det tomme batteriet. Du kan også bruke en bærbar batteri boksen hvis et hopp kjøretøy er ikke tilgjengelig.
3

Sjekk drivstoff nivå måle på instrumentpanelet for å sørge for at 4runner har drivstoff nok til å starte motor. Hvis batteriet er ikke død, vil TANKMÅLER stige og viser mengden av drivstoff i tanken din.
4

Sjekk om kontaktene til massen luftstrømmen sensor og spjeldhus er plugget i hvis kjøretøyet er utstyrt med det. Hvis disse kontaktene er løs, vil de forhindre at lastebilen fra start
5

Kontroller luftfilteret og bolig for eventuelle blokkeringer som kan holde lastebilen fra å få luft;. Uten luft, vil lastebilen ikke starte . Kontroller at luftslangen for spjeldhus er riktig tilkoblet og forseglet.
6

Bytt blåst eller skadet sikringer eller ødelagte ledninger rundt sikringen panelet under dashbordet.
7 < p> Ta av lokket fra Schrader ventil på inntaket drivstoff rail og trykk inn ventilen, og pass på at nøkkelen vris til "på". Hvis ingen drivstoff kommer ut, kan det hende du har en dårlig bensinpumpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65890.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer