Slik feilsøker Stereo i en Pontiac

General Motors 'Pontiac biler leveres med stereoanlegg som kan omfatte hele infotainment-systemer som kan håndtere satellite radio, kompakte plater (CD) og MP3-spiller filer. Problemer med stereo kan omfatte problemer med driften av utstyret, og problemer med lydutgangen på de ulike kildene. Slike problemer kan rettes opp ved å følge feilsøkingstrinnene. Instruksjoner
en

Trykk på "Band"-knappen for å velge mellom FM, AM og XM Satellite Radio. Hvis du velger "XM" som et band, være oppmerksom på at du må kjøpe et abonnement ved å kontakte Sirius /XM. Velg "Aktiver Radio"-knappen på XM Radio hjemmeside, og følge deres anvisninger.
2

Lukk soltaket hvis XM bandet fortsatt ikke spille riktig, eller "No Signal" vises på vise. Satellittantennen er forskjellig fra AM /FM fast antenne, og også oppfører seg annerledes. Det må ha fri sikt til himmelen, for eksempel. Den åpne soltak kan påvirke ytelsen. Alternativt kan du bruke FM og AM band, og deres faste-mast terrestrisk antenne.
3

Plug hjelpesystemer MP3-enheter til 3,5 mm jack på nedre høyre side av frontplaten, ikke en hodetelefon. Jekken ser det samme som en hodetelefonutgang, men er en inngang snarere enn en utgang. Trykk på "CD /AUX" knappen for å høre lyden som sendes ut fra den enheten du koblet til hvis du ikke kan høre noe.
4

Insert kompatibel CD-er i CD-spilleren hvis MP3-filene på CD-er vil ikke spille. Kompatible plater må være CD-R og ha maksimalt 50 mapper med 11 mapper i dybden. Det kan være maksimalt 50 spillelister, 10 økter og 255 filer på Pontiac stereo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67386.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer