Symptomer på en dårlig Starter på en Ford lastebil

The Ford lastebil starteren er en ganske holdbar del som inneholder en motor og utstyr som engasjerer svinghjulet og trekker motoren rundt på oppstart. Mens Ford startere ikke er kjent for å mislykkes, kan det skje. Hvis du mistenker at starteren har sviktet, feilsøke problemet før du setter det. Klikk

Når tenningsnøkkelen vris til startposisjonen og ingenting skjer bortsett fra en ganske høyt og tung-klingende klikk støy, kan starteren bli beslaglagt opp. I noen tilfeller, et par velplasserte, men ikke altfor hardhendte, hammer slag mot starteren kroppen kan frigjøre en beslaglagt forrett. Mens dette har en tendens til å jobbe mer på AC Delco startere, er det verdt å prøve på en Ford startpakke som tilsynelatende har beslaglagt. Har en person hammer på starteren kroppen mens en annen blir nøkkelen til å begynne for å frigjøre en beslaglagt startmotoren. Dette er bare en midlertidig stopp gap, og starteren bør byttes ut så snart som mulig.
Motor Uten Engine

utstyr i nesen på en startpakke er kjent som en bendiksstarter. Jobben til Bendix er å løse ut frem fra starteren nese, engasjere svinghjulet og oversette dreiemoment fra startmotoren til svinghjulet. Når tenningsnøkkelen vris tilbake til å kjøre fra start posisjon, Bendix trekkes inn starteren. I noen tilfeller kan bendiksstarter ikke klarer å løse, som hindrer start fra å engasjere svinghjulet. Når tenningsnøkkelen vris, kan starteren bli hørt, men motoren vil ikke snu. Dette vil kreve erstatning av starteren.
Grind Aftershock

I visse tilfeller av forrett svikt, vil bendiksstarter ikke klarer å trekke fullt ut, og spissen vil slipe mot tennene på svinghjulet i noen sekunder som motoren går. Vanligvis, dette resulterer i at svinghjulet banke Bendix tilbake inn i starteren legeme. Hvis en skrapelyd høres rett etter oppstart, kan bendiksstarter ikke trekke skikkelig, og starteren må byttes ut. I visse tilfeller vil det Bendix forbli delvis utløst og den malende vil være kontinuerlig, så lenge motoren er i gang. Fortsetter å kjøre med dette problemet kan føre til svinghjul skade, noe som er langt mer kostbar enn bare å erstatte en forrett.
Lock Up

I ekstreme tilfeller bendiksstarter vil ikke klarer å trekke i det hele tatt etter oppstart. I disse tilfellene, så snart startmotoren er slått av, vil bendiksstarter stoppe å snu og låse motoren opp, slik at lastebilen til stall. Dette er definitivt en situasjon hvor starteren må skiftes ut umiddelbart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64661.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer