Hvordan diagnostisere Auto Elektriske problemer

Hvis kjøretøyet har problemer med å starte, kan du bli opplever et problem med det elektriske systemet. Ta deg tid til å gå over noen grunnleggende tester, og du kan være i stand til å finne ut hva problemet er uten å måtte ansette en mekaniker. Finne ut hva problemet kan selv også spare tid, så mange små reparasjoner kan bli løst raskt med liten innsats. Du trenger
Voltmeter
Hammer
Batteri terminal skiftenøkkel
Batteri terminal renere
Baking soda
batteri innlegg renere
Vis flere instruksjoner

1

Åpne panseret av bilen og ta en god titt på batteriet, inkludert kablene koblet til den og terminalen innlegg. Dette visuell test kan svare på ganske mange spørsmål. Se nøye for korrosjon fra batteriet og bruke natron for å fjerne den ved å helle brus over korrosjon. Vibrere batterikablene og stram dem med et batteri terminal skiftenøkkel hvis de er løse i det hele tatt. Rengjør batteripolene med et batteri innlegg renere å sikre en solid forbindelse.
2

Test batteriet spenning og terminal tilkoblinger på bilen mens motoren bare går. Bruk et voltmeter og se etter en lesning mellom 13,8 og 15 volt. Hvis avlesningen faller mellom 12,8 til 13 volt, kan det hende at dynamoen være ødelagt.
3

Forsøk å starte bilen og lytt etter en surrende lyd etterfulgt av en klikkelyd. Hvis du hører disse lydene, er det mulig at bilens startmotoren er sviktende. Ta av luftfilteret for å få tilgang til starteren. Trykk på baksiden av starteren forsiktig med en hammer for å prøve å engasjere fly hjulet. Hvis dette mislykkes, ta kontakt med en mekaniker om en erstatning startmotoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66860.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer