Min 1990 Ford F - 250 vil ikke starte

Fords kan ha et rykte som tøffe lastebiler som varer i lang tid . Men selv de beste biler bryte ned i løpet av tiden på grunn av manglende vedlikehold , feil deler eller andre grunner. Hvis du lærer grunnen til at din Ford F - 250 ikke starter , kan du fikse det på egen hånd , og returnere tilbake til veien . Du trenger:
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

bekrefte at Ford inneholder nok gass . Siden bilen din kan ha en defekt bensin gauge, kanskje du ikke vet om du trenger drivstoff eller ikke. Sett bensin i bilen for å finne ut om det løser utfordringen din .
2

Trekk åpne bilens panser . Vis både negative og positive innlegg for tegn på forverring . Hvis du oppdager tilstedeværelsen av smuss eller rester, ta tang og fjerne innlegg som grenser til nøtter av kjøretøyet. Tørk disse delene rengjøre, erstatte dem, og deretter forsøke å snu bilen på en gang .
3

en flying start på lastebil eller bruke en batteritester å teste batteriets funksjonalitet. Dette gjør at du kan se om batteriet har en kostnad . Hvis bilen starter uten problemer etter at du hoppe starte den, må du få et annet batteri for å erstatte den gamle enheten .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66451.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer