Slik feilsøker en 1987 Chrysler Fifth Avenue

The 1987 Chrysler Fifth Avenue sedan er designet som en luksus modell bil. Den hadde en 318-kubikk-tommers V-8 motor og andre valgfrie funksjoner, for eksempel klimaanlegg, tilt ratt og automatisk klimaanlegg. Som eier av denne aldrende bilen, kan du oppleve sporadiske problemer med det. Feilsøking dem selv kan bidra til å avverge større problemer og dermed unngå kostnadene for dyre reparasjoner. Det eliminerer også behovet for å ta bilen til mekaniker til å utføre disse enkle og grunnleggende tester du kan gjøre. Du trenger
Tire måle
Bremsevæske
trakt
Startkabler
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller lufttrykket med en dekk måle hvis du merker at bilen er ridning eller styre ujevnt. Sviktende å opprettholde riktig trykk kan føre til ujevn slitasje som fører til en ujevn tur. Den anbefalte press for standard lager dekk på 1987 Fifth Avenue er 32 psi.
2

Sjekk hvor mye bremsevæske i master sylinderen reservoaret hvis bremsene føler "svampete" når deprimert. Løft panseret og finn reservoaret i nærheten av motoren. Ta av lokket og sjekke hvor mye bremsevæske. Avhengig av typen av reservoaret, gjør dette ved enten å bruke en liten målestaven festet til hetten, eller å se på væskenivå på reservoaret. Hvis væskenivået er lavt, bremsevæske som er angitt i bruksanvisningen.
3

Kontroller og lade batteriet hvis du ikke klarer å starte bilen. Sett nøkkelen i tenningslåsen ett klikk og slå på vindusviskerne. Hvis de ikke flytte eller dra sakte over, kan det hende du trenger for å lade opp batteriet. Gi den et løft ved hjelp av en annen bil. Start motoren på den andre bilen og fest de positive og negative klipp av et sett med startkabler til sine matchende batteripolene. Koble den andre positive og negative klipp til de matchende batteriet innlegg på Fifth Avenue. Start Fifth Avenue og koble startkabler starter med den negative klippet. La bilen for å fortsette å kjøre i minst 15 minutter for å lade batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67775.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer