Slik feilsøker kjørelys på en Ford Ranger Pickup Truck

Frontlyktene på din Ford Ranger pickup lastebil er lik frontlysene på de fleste andre biler. Lastebilen bruker standard halogenpærer, drevet av bilindustrien releer og en frontlys bryteren. Problemer med frontlysene kan variere fra det enkle og rimelige (pærer og releer) til kompliserte og kostbare (ledninger og brytere). Feilsøke frontlys problemer gjennom prosessen med eliminering. Du trenger:
Hansker
Replacement pærer
Multimeter
Replacement releer
Vis flere instruksjoner
en

Check your frontlys operasjon. Sveiv motoren, skru på frontlyktene og stå foran din Ranger å avgjøre hvilke Frontlyktene er fungerende. Hvis frontlykter fungere, men flimmer, du sannsynligvis har en defekt frontlys switch eller ledningsnett problem. Dette vil kreve profesjonell reparasjon. Hvis bare én av frontlysene er formålsløse, har du sannsynligvis har en defekt lyspære eller stafett. Slå på fjernlys ("bright lights") frontlykter å sjekke deres drift. Hvis de fungerer, men dine lav-bjelker ikke (eller vice versa), har du sannsynligvis har en defekt lyspære eller stafett.
2

Inspiser pærene. Fjern pæren kontakter fra baksiden av din frontlys montering og inspisere sitt glødetråd. Hvis pæren er dårlig, vil filament bli brutt, hvis det er bra, vil glødetråd skal kobles til. Sjekk dine high-bjelke og lav-beam pærer. Erstatte pærer om nødvendig. Hvis du ikke vet hvordan å identifisere en defekt lyspære, se Resource for eksempler på "god" og "dårlig" pærer.
3

Sjekk dine frontlys releer for kontinuitet ved hjelp av et multimeter . Prosessen med å kontrollere releet vil avhenge av type av releet og antall viklinger og brytere i releet. Hvis du ikke vet hvordan du skal bruke et multimeter, la en profesjonell håndtere dette - eller vurdere å erstatte de releer når du har eliminert andre mulige problemer (releer er relativt billig). Skift rele hvis de er dårlig eller hvis du har eliminert alle andre mulige problemer. De fleste Ford Rangers inneholde to frontlys releer: en for fjernlys og en for lav-beam. Bruk din motor-bay sikringsskap som en guide, stafett type og plassering vil avhenge av årsmodell og motorstørrelse

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64521.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer