Slik feilsøker en '86 Honda Civic

The Honda Civic ble først produsert i 1973. Før Civic, Honda ble bedre kjent for sine motorsykler enn sine biler, men Civic popularitet endret denne oppfatningen. 1986 Civic ble bygget med innfelte lykter, som gjorde det lett å skille fra tidligere modeller. 1986-modellen var også den første til å bli tilbudt med en fire-trinns automatisk girkasse i stedet for en manuell girkasse. Den 1986 Civic ble bygget med mange forskjellige deler og systemer som kan gjøre feilsøking vanskelig når bilen ikke fungerer som den skal. To måter å feilsøke Civic er av lukter bilen slipper ut når du bruker den. Instruksjoner
en

Finn wireset inne i motoren når du lukter en smokey lukter svidd mens du kjører. Når ledningene har løsnet og gni seg mot den varme motordeler på Civic, vil ledningene begynner å brenne og forårsake at lukt. Hvis smokey lukt er sterkere når du bremse bilen ned, bør du inspisere brems trommer på forhjulene og se om de trenger å byttes ut.
2

Undersøk Civic varmeapparat kjerne når det er en sterk muggen lukt inne i kupeen på bilen. Kjernen kan være lekkasje frostvæske eller kjølevæske på gulvet av kjøretøyet. Hvis muggen lukt er inne i bagasjerommet området, se på tetningslister for å se om den har slitt ut og er slik at regn og annen fuktighet å komme inn i bilen.
3

Se på oksygen sensor av bilen når Civic har en sterk råtten-egg lukt. Sensoren kan være skadet eller ødelagt. Andre mulige komponenter som kan forårsake denne lukten når de mislykkes eller er skadet inkluderer katalysator, PCV ventil, forgasser og PCV slanger.
4

Sjekk eksosanlegget av Civic når den avgir en sterk røyk lukte når du starter bilen. Du bør spesielt se på ventilen stammen selene for å se om de er defekt eller skadet samt toppakning for å se om det lekker kjølevæske inn i sylindrene i motoren.
5

Finn kablene kjører til batteriet samt motorens wireset og undersøke dem når Civic lukter brent plast. Den wireset kan berøre varm motor og ulmende wire gulvbelegg, mens batterikablene kan ha blitt brutt, korrodert eller har en svak tilknytning til batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67233.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer