Slik feilsøker en Ford Windstar Cruise Control

The Ford Windstar er cruise control ikke har en offisiell levetid , men når det begynner å handle morsomme, vil du vil forsikre deg om at du fikse det med en gang . Utskifting cruise control enheter er ganske dyrt , selv fra ettermarkedet produsenter . Dette er hvorfor du bør feilsøke cruise control før du setter bryteren eller kontroll modul . Instruksjoner
en

Åpne sikringen panel under rattstammen forsamlingen .
2

Fjern sikringen for cruise control med sikringen avtrekker i sikringen panelet. Bruk diagrammet på undersiden av sikringen panelet for å finne sikring for cruise control .
3

Sjekk sikringen . Hvis metallet stripe i sikringen er ødelagt , bytt ut sikringen med en ny sikring av samme strømstyrke .
4

Forsøk å sette cruise control mens du kjører . Hvis cruise ikke vil sette , må du kontrollere at cruise control er slått på ved å trykke på det cruise control set -knappen. Windstar har muligheten til å slå av cruise control av slik at du ikke vil være i stand til å sette cruise control .
5

Sjekk for fosser mens cruise control er engasjert . Dette kan indikere et problem med gassregulatoren i enheten . Dessverre betyr dette at du må bytte ut cruise control -enheten .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64550.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer