Toyota Camry 95 Distributør Coil Feilsøking

The 1995 Toyota Camry var tilgjengelig som en kupé, sedan eller stasjonsvogn. Alle tre typer av 1995 Camry var utstyrt med en 2,2-liters in-line firesylindret motor i basismodellen, med en valgfri 3,0-liters V-6 tilgjengelig som en oppgradering. En distributør-stil tenningen er brukt i 2,2-liters motor i 1995 Camry. En distributorless tenningssystemer er brukt i 3,0-liters V-6, med enkelte tennspoler over hver sylinder. Testprosedyrer og spesifikasjoner for de motorstørrelser er forskjellige. Du trenger
1/4-inch-drive skralle
1/4-inch-drive socket satt
Phillips skrutrekker
maskeringstape
Black markør
multimeter
trådmåler sett
Vis flere instruksjoner
2,2-liters Ignition Distributør og Coil Testing
en

Åpne panseret og sette propellen stang. Koble den negative batterikabelen fra batteriet, ved hjelp av en skralle og socket. Ta av lokket til luftfilteret boliger. Løsne slangeklemme som holder luftinntaket røret til spjeldhus montering, med en skralle og socket. Fjerne hele inntaket rør og filterhus lokk fra motoren, og plasser forsamlingen vekk fra arbeidsområdet.
2

Finn tenning distributør, like under øvre inntak manifold på førersiden av motor. Plasser tappene på maskeringstape på alle tenning ledninger festet til distributøren. Marker ledningene fra 1 til 4, med de stemplede tallene på distributøren som en guide, med en svart tusj. Hvis tallene ikke er til stede, bruker tallene 1 til 4 fra venstre til høyre på motoren, og merk hver ledning i henhold til sin posisjon på motoren. Merk av midten tenningsledning med en X.
3

Fjern distributør cap festeboltene med skralle og socket. Fjern hetten fra distributør. Markere posisjonen til enden av fordeleren rotoren i korrelasjon med distributøren legeme. Det er viktig at du setter rotoren tilbake på i nøyaktig samme posisjon fra der du fjernet det. Fjern tennspolen støvdeksel fra innsiden av distributør, med en stjerneskrutrekker eller Torx bit hånd driver.
4

Drei skiven indikator på multimeter din til ohm innstillingen. Stikk den røde proben fra måleren på den positive terminalen, preget av +, og den svarte proben til den negative terminalen, preget av - til å teste de primære svingete på spolen. Målingen på en kald motor skal være mellom 0,36 og 0,55 ohm. Målingen på en varm motor skal være mellom 0,45 og 0,65 ohm. Hvis motstanden målingen ikke er innenfor disse spesifikasjonene, er spolen dårlig og må byttes ut.
5

Sett den røde proben fra multimeter på "+". Sett den svarte proben på den høye spenning stolpen nederst i midten av spolen, og måle sekundærviklingen på spolen. Målet skal være mellom 9000 og 15 000 ohm hvis motoren er kald. Målet skal være mellom 11 400 og 18 100 ohm hvis motoren er varm. Hvis målingen ikke er innenfor disse spesifikasjonene, må du bytte coil.
6

Sett rotoren tilbake på distributøren, og pass på å justere rotoren med merket du har gjort under fjerning. Mål luftspalten mellom rotoren og tennspolen, ved hjelp av en følerblad sett. Målingen mellom rotoren og spolen bør være mellom 0,0008 og 0,0016 - i tusendeler av en tomme. Hvis målingen ikke er innenfor disse spesifikasjonene, fjerne og erstatte hele distributør.
7

Place den røde sonden av multimeter på "Ne +" spiss av den elektriske kontakten, på distributør . Dette er den lengst til høyre spiss. Plasser den sorte ledning til den neste spiss, som er den "Ne-" spiss. Måle motstanden mellom de to haker. Målingen bør være mellom 370 og 550 ohm hvis motoren er kald og mellom 475 og 650 ohm hvis motoren er varm. Hvis målingen ikke er innenfor disse spesifikasjonene, bytt hele distributør.
8

Plasser røde proben på "G+" spiss av den elektriske kontakten, på distributøren, som er lengst spiss til venstre for kontakten. Plasser den sorte ledning til den neste spiss til høyre, som er den "G-" spiss. Måle motstanden mellom de to haker. Motstanden bør være mellom 185 og 275 ohm hvis motoren er kald, og mellom 240 og 325 ohm hvis motoren er varm. Hvis målingen ikke er innenfor disse spesifikasjonene, bytt hele distributør forsamlingen.
9

Montering av spolen og distributør er det motsatte av rive ned prosessen. Pass på at du matcher merket på rotoren med bolig mark. Stram alle skruer slik at de er tettsittende, som søker dreiemoment kan sprekke eller skade plastdelene. Installer tenningsledningene i den rekkefølgen de ble fjernet fra distributør cap.
3,0-liters V-6 Ignition Coil Testing.
10

Åpne panseret og sett propellen stang. Fjern den negative batterikabelen fra batteriet, med en skralle og socket. Fjern de to mutrene på fronten av motoren V-bank cover, som dekker tennspolene. Ta av dekselet på motoren.
11

Fjern den elektriske kontakten fra en enkelt coil. Mål motstanden mellom de to elektriske kontakten utstikkerne på spolen, ved hjelp av et multimeter på ohm innstillingen. Motstanden mellom de to haker bør være mellom 0,54 og 0,84 hvis motoren er kald, mellom 0,68 og 0,98 hvis motoren er varm. Hvis målingen du tar ikke er innenfor disse spesifikasjonene, fjerne og erstatte coilen. Installer den elektriske kontakten hvis spolen er bra.
12

Gjenta trinn 2 av dette prosjektet å teste de andre tre sløyfer. Erstatte enkelte eller alle spoler som trengs. Koble den negative batteriet kabelen når du er ferdig med å teste eller erstatte tennspolene. Stram batterikabelen tettsittende, med en skralle og socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68526.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer