Årsaker til klikkelyd når du prøver å starte en Toyota Corolla Bil

Når Toyota Corolla gjør en klikke lyd når du prøver å starte den, kan det bety flere forskjellige problemer eksisterer. Det kan være noe så enkelt som en løs ledning til noe så alvorlig som en dårlig motor. Det er mange andre grunner som ligger mellom de to ytterpunktene. Dead or Svekket Batteri

Et batteri som har en lav kostnad ikke kan gi nok strøm til å slå starteren over. Når dette skjer, vil du høre bare klikke av starteren engasjerende, men det vil ikke slå av motoren over. Når dette er tilfelle, må du bytte ut batteriet.
Feil Starter

En startpakke motor som har gått dårlig kan lage en klikke lyd når den prøver å slå av motoren i løpet . Hva som forårsaker dette problemet er et dårlig sted i det elektriske anlegget inne som ikke tillater at motoren spinne. Når dette er problemet, utskifting eller ombygging av starteren er nødvendig.
Loose Kabling

En løs ledning på enten starteren eller batteriet ikke tillate den riktige spenning for å slå på startmotoren over. Når dette skjer, kan det være ganske enkelt repareres ved å stramme løs ledning.
Bad Motor

En defekt motor kan føre til en klikkende lyd, så vel. Når en motor låser seg, engasjerer starteren og forsøk på å starte motoren. Når den treffer motstand på grunn av at motoren blir låst opp, gjør det en klikkelyd eller clunking lyd. Når dette skjer, er alvorlige motor reparasjoner nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65282.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer