Hva skjer hvis en Oppvarmet O2 Sensor Goes Bad ?

Oksygen sensorer gir viktige data som er brukt av en motor datamaskin for å justere luft og drivstoff til forbrenningen . Når en oksygen -sensor svikter, opererer motoren mindre effektivt enn utformet som reduserer motorens ytelse. Oxygen Sensor Formål

Oxygen sensorer brukes til å måle mengden av oksygen i eksossystemet . Med denne informasjonen , er motorens datamaskin i stand til å avgjøre hvilke justeringer er nødvendig for topp ytelse . Noen biler bruker oksygen sensorer før og etter katalysatoren for å måle omformer ytelse i tillegg.
Oppvarmede oksygensensorer

oksygensensorer må være varmt å fungere ordentlig. Uoppvarmede oksygen sensorer stole på eksos varme for sin drift. Dette betyr at sensoren fungerer ikke før motoren har fullt varmet opp . Oppvarmede oksygen sensorer bruker et elektrisk varmeelement for å varme opp sensoren , slik at det å arbeide uavhengig av eksos temperatur.
Sensor Failure

Når et oppvarmet oksygen sensor slutter å virke , er motorens datamaskin kan ikke nøyaktig justere drivstoff blanding . Dette fører til at motoren ikke utføre effektivt som øker drivstofforbruk og utslipp . Hvis varmeelementet alene mislykkes, vil sensoren ikke fungere før motoren fullt varmer eksos .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66859.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer