Hvordan redusere Window Støy i en Chevy Suburban

Drivstofforbruket er en viktig faktor i bilens design , og aerodynamikk spiller en viktig rolle i å strømlinjeforme Chevy Suburban å redusere drivstofforbruket . Dessverre er det bivirkninger. Hvorav den ene er buffeting og pulserende lyder som oppstår når visse åpent vindu permutasjoner er brukt. Soltaket påvirker også denne tilstanden . Det finnes måter du kan redusere støyen . Instruksjoner
en

Åpne en foran vinduet hvis en eller begge av de bakre vinduene er åpne og du opplever et buffer eller pulserende støy. Denne handling vil redusere støyen. Trykk på vinduet bryteren som er plassert på hver dør , eller bruk det sentrale kontrollpanelet på førerdøren som kan operere alle vinduene . Trykk på bryteren for å senke foran vinduet , og dra i front av bryteren oppover for å heve vinduet.
2

Åpne soltaket hvis heller, eller begge , av de bakre vinduene er åpne og du don 't ønsker å åpne en front vindu . Soltaket styres med to brytere på overhead konsollen på Suburban . Åpne soltaket ved å trykke på venstre hånd bryteren i første posisjon.
3

Trykk på bryteren igjen når vinduet støy avtar å stoppe soltak åpningen mer .
< br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67708.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer