Symptomer på en Defekt Auto Computer

Moderne biler er avhengige av teknologi for å fullføre en rekke standard kjøreoppgaver. ECM, eller motor kontroll modul, er et vanlig navn på datamaskin eller datamaskiner funnet i biler og lastebiler som regulerer alt fra drivstoff til motoren til målere på dashbordet. Når noe går galt med bilen din, kan det være en feil i en av mange komponenter i bilen, men det kan også bety selve datamaskinen er defekt. Se etter symptomer som kan bety at datamaskinen må skiftes. Innsjekking Engine Light
p Hvis bilen kjører, men ser ikke ut til å kjøre slik det skal, eller om det er drøye ut, bør du sjekke dashbordet for å se om det er noen advarsel lysene på. Check-engine lys eller Indikatoren kan bli belyst. Det kan ikke holde på hele tiden. Hold et øye på dashbordet og se om lyset tennes sporadisk eller blinker.

Inkonsekvent belysning av check-engine lys kan bety at datamaskinen er feil. En tur til verksted kan være i stand til å konkludere med det faktiske problemet med en diagnose maskin. Hvis en mekaniker er å få falske koder som peker til komponenter som ser ut til å fungere normalt, derimot, kan maskinen være feil.
Smell
p Som tilfellet er med alle elektronikk, varme og overbelastning kan være død av en bilens datamaskin. Se i sjåførens manual hvis du opplever uforklarlige problemer med måten bilen er i gang og finne ECM. Enten dra det ut, hvis du er komfortabel med å være i stand til å erstatte den, eller har gjør en mekaniker det. Se datamaskinen over for brennmerker eller en brent lukt. Dette ville være en lignende lukt til andre elektriske branner. Hvis det ser ut til å være noe å brenne inne, du åpenbart har et problem med datamaskinen.
Bilen vil ikke starte
p Hvis bilen din ikke vil starte, kan problemet være en av mange ting. Utelukke alle de åpenbare problemene først, som for eksempel drivstoff nivå og ha bilen i park eller nøytral. Vri om nøkkelen og se på check-engine lys for å se om det kommer på når de sentrale svinger. Denne lampen indikerer at det er strøm til datamaskinen.
P Hvis lyset ikke er på, så det kan være fordi datamaskinen ikke mottar noen makt. Dette kan være et resultat av ødelagte ledninger, en dårlig sikring eller muligens en defekt maskin, i henhold til Samarins bil reparasjon hjemmeside.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65375.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer