Slik feilsøker en 1982 Toyota Pickup

I 1982 tilbød Toyota Hilux pickup-modeller. Lastebilene inneholdt en 2.4 liters motor og en 22R motor. Modellene ble de samme for 1981 med den eneste endringen som vises i girutveksling. Feilsøking motoren krever grunnleggende observasjoner og noen mekanisk kunnskap. Prosessen er enkel i forhold til de mange større og mer komplekse motorer produsert av andre produsenter. De 1982 modell lastebiler ikke bruke en datamaskin diagnostikk systemer og det er ingen sensorer for å komplisere grunnleggende feilsøking og reparasjoner. Du trenger
Voltmeter
Startkabler
Batteri
Dynamo
Hammer
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk bilen for kraft hvis bilen er helt død. Test lysene og bruke et voltmeter for å teste batteriet for strøm. Bruk startkabler og ekstra batterier til å lade startbatteri og starte bilen. Bytt ut batteriet hvis det fortsetter å renne og erstatte dynamoen hvis det nye batteriet ikke gir konsistent effekt.
2

Vri nøkkelen for å starte bilen. La ned vinduet og panseret åpne for å lytte etter bestemte lyder. Hvis du hører et enkelt klikk, er starteren ikke er engasjert. Finn sylinderformet starteren under motorrommet og slå det med en hammer for å låse opp tennene. Starte bilen.
3

Vri nøkkelen for å starte bilen. Hvis starteren er engasjert og motoren skrur uten å starte, må drivstoffpumpe, forgasser og tennplugger kontrolleres for skader. Bilen vil ikke fyre fordi det mangler en gnist eller drivstoff.
4

kjøre bilen på en glatt overflate. Varier fart og skift gjennom alle girene for å teste clutch. Hvis koblingen grinds, spretter og vil ikke passe i gir, må den skiftes ut. Den slitt clutch vil være veldig løs og i noen tilfeller vil det sprette ut av gir når du kjører.
5

Accelerate og bremse raskt å teste overføringen. Hvis sendingen nøler eller boder før engasjerende i gir, må det være betjent. Inspiser overføring for væsketap og service det umiddelbart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67779.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer