Bil Heater Problemer

En bil varmeapparat som ikke fungerer er irriterende , men det kan også være et tegn på en motor kjøling problem. Når en varmeapparatet ikke fungerer som den skal , bør problemet bli identifisert og reparert raskt før ytterligere skade er gjort . Lekkasje Heater

En ovn kan utvikle lekkasjer som forårsaker varm kjølevæske å dryppe inn i kabinen . Dette skyldes lekkasjer i varmeren core, en radiator -lignende enhet som varmer opp luften som brukes av både varmer og frontruten defroster . Radiator stopp lekkasjen kan legges til kjølevæsken å reparere små lekkasjer , men store lekkasjer vil kreve erstatning av varmeren kjernen .
Heater Blows Cold Air

Når en ovn blåser kald luft , er den mest sannsynlige grunnen til at et lavt nivå av kjølevæsken i kjølesystemet . Kjølevæsken bør kontrolleres og radiatoren etterfylt om nødvendig. Lave kjølevæske nivåer er sannsynlig å være et resultat av en lekkasje , som skal bli funnet og reparert for å unngå skade på motoren .
Blower Failure

varmeapparat og defroster begge deler en blåser som tvinger luft over varmeren kjernen og inn i kabinen . Svikt i den elektriske viften er mest sannsynlig på grunn av en defekt sikring . Plasseringen av både sikringsskapet og viften er sikringen kan finnes i instruksjonsboken for bilen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66711.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer