Hvordan Check Engine Light på 1995 C280 Mercedes

The 1995 Mercedes C280 ble tilbudt med en 2,8-liter, doble overliggende cam, in-line 6-sylindret motor. Den on-board diagnose (OBD) system av kjøretøyet overvåker motorens kontroller, drivstoff regulering, utslipp forskrifter, overføring feilkoder og mange andre sensorer i bilen, som motorstyring datamaskinen hele tiden justerer. Du trenger
OBD scan verktøy
Penn og papir
Vis flere instruksjoner
en

Park og slå av tenningen. Åpne og sikre panseret på c280. Gå til passasjersiden av motorrommet, nær brannmur, som er veggen mellom motor og førerhuset. Finn OBD-porten i øvre passasjer hjørne av brannmuren. Koble OBD koden skanneren til OBD-porten. Sett skanneren på øvre strut mount, eller en flat overflate av kjøretøyet.
2

Sitt i førersetet av bilen og vri tenningsnøkkelen til "ACC"-posisjon. Den tilbehør posisjon er tenningen posisjon hvor alle de dashbordet lyser, men bilen starter ikke. Ikke start bilen i løpet av denne testprosedyre.
3

ut av bilen og gå tilbake til skanneren. Slå på skanneren med strømknappen. Fra hovedmenyen på skanneren, velg "Les Motor Codes" og trykk på "LES"-knappen. Skanneren vil be deg om å oppgi ditt kjøretøy året, merke, modell og noen ganger motorstørrelse. Skriv inn all nødvendig informasjon, trykke på "LES"-knappen for å godta hvert svar. Hvis du gjør en feil, trykk på "SLETT"-knappen for å gå tilbake ett trinn.
4

Tillat koden skanneren til å lese kjøretøyet under skanningen. Skriv ned informasjonen som produseres av skanneren, bruker penn og papir. Noen skannere vil gi deg de motor kodene etterfulgt av en generell definisjon av koden. Dyrere skannere tilbyr komplette koden definisjoner, samt informasjon på den delen av kjøretøyet som er kilden til koden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66297.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer