Vanlige problemer med 1992 Toyota Camry lyddemper

Toyota Camry lyddempere er aluminisert stål komponenter i eksosanlegget som måler 30 inches i lengde, 10 inches i bredden og 12 inches i høyden, ifølge Auto Order. De brukes ved den bakre del av kjøretøyet bak aksel som en del av eksos-systemet og redusere lyden forbundet med eksos-gassutslipp. Det er noen vanlige problemer med den opprinnelige komponenten som eiere bør være klar over. Low Power Output

Den opprinnelige lyddemperen i Camry gir ikke så stor effekt som kan oppnås med nyere design, så det anbefales at du vurderer andre lyddempere som erstatning.


høyt drivstofforbruk

Nyere lyddempere forbedre relativt dårlige drivstofforbruk statistikk og gass kjørelengde på 1992 Toyota Camry, som inneholder eldre, mindre effektive lyddempere som senere sette ekstra belastning på motoren .
Separate Rør

Opprinnelig hadde Toyota lyddempere en egen eksosrøret som går fra katalysatoren til lyddemperen, som var mindre stabile, og derfor holdt en kortere garanti. Moderne lyddempere har en lyddemper-rør system der de to komponentene er festet, noe som fører til økt stabilitet og derfor en utvidet garanti.
Loose Klemmer

En enkel, men vanlig problem med lyddempere generelt er overfladisk og lett å løse. Hvis en av klemmene har blitt løs, bare stramme den og du skal høre en forbedring i lyden som kommer fra baksiden av bilen.
Motsatt retning lyddempere

Finn ut om kjøretøyet har en motsatt retning lyddemper system. Noen gamle Camry modellene gjør. De er ikke så god som rett gjennom lyddempere fordi prosessen med luft omadressering i motsatt retning er restriktiv. Straight-through lyddempere lar eksosen skal fjernes fra systemet mer effektivt.
Compression

Toyota Camrys, kan komprimering ofte være et problem som vil føre til en motorfeil hvis du ikke rette på det, ifølge MSN Autos. Utføre en enkel motor komprimering testen skal avdekke om dette er problemet i konkrete saker. Lyddemperen er involvert i dette, fordi selv om det ikke er helt ansvarlig for komprimering, er det relevant når du vurdere sin funksjon i å fjerne eksosen. Bilmotoren er i hovedsak en selvgående luftpumpe, så knytte komponentene etter funksjon som dette vil gi deg en bedre forståelse av motoren og lyddemperen.
Røyk

Gamle lyddempere kan begynne å mislykkes og skape potente røyk fra eksos som resultat. Og røyken kommer inn i bilen, er det en farlig sak. Sjekk også lyddemperen pakning og eksosrør for slitasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66306.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer