Tegn på at Transmission Sensor går ut

Den nyere et kjøretøy er, jo mer sannsynlig er det å ha de fleste av funksjonene som styres av elektroniske sensorer. Transmisjonen på et kjøretøy har en rekke forskjellige følere som påvirker hvordan den utfører, for eksempel hastigheten sensor og en sensor som overvåker den transmisjon temperatur for å forhindre overoppheting. Dersom et kjøretøy ikke er skiftende riktig, betyr det ikke nødvendigvis at overføringen i seg selv har et problem, fordi problemene kan være forårsaket av en sensor. Ikke Shifting

Transmission sensorer fortelle kjøretøyet når du skal skifte og om å gire opp eller ned. Dersom kjøretøyet ikke mottar riktig skiftende informasjon fra overføring sensor, så det kan ikke skifte. Et kjøretøy som ser ut til å bli sittende fast i ett utstyr kan ha en feil overføring sensor.
Bad Shifting

En dårlig overføring eller fartsmåleren kan fortelle at kjøretøyet skal skifte på til feil tid, eller for sent. Dette kan føre til harde skiftende, eller til og med følelsen at overføringen er forsinket. Sensorer bør alltid sjekkes når et kjøretøy er skiftende dårlig.
Bilder Overoppheting

Problemer med dine overføring sensorer kan føre til overføring blir overarbeidet og ikke mottar tilstrekkelig avkjøling fra dens kjølesystem. Sensorer som registrerer feil temperatur informasjonen er spesielt utsatt for å forårsake overføring overoppheting. En overopphetet overføring kan brenne opp og krever full erstatning. I mange nyere biler, er sensoren ansvarlig for å utløse en feil lys i dashbordet hvis overføringen begynner å overopphetes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66611.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer