Hvor å Test en bilens Temp Gauge

For å finne ut om du har en defekt temperaturmåler, må du bruke en prosess med eliminering. Dette er ganske lett å diagnostisere hvis du har noen grunnleggende håndverktøy, en lengde på ledning og litt ledig tid. Eksakte prosedyrer vil variere etter merke og modell, men alle bør ha en tilsvarende prosedyre for testing temperaturmåleren. Du trenger
grunnleggende håndverktøy
Wire strippere
Lengde på 16-gauge
Vis flere instruksjoner
en

Start bilen og la den motoren gå i 15 minutter for å bringe den til driftstemperatur. Observer måleren. Hvis det topper helt når motoren er stein kald eller lest svært lavt når du vet at motoren er opp til temperatur, så det kan være ødelagt. Lytt til elektriske kjølevifter og note om de kommer på når motoren varmes opp.
2

Slå av motoren ned, pop panseret og finn motoren temperatursensor. Vil du vanligvis finne det enten rett ved siden av vannpumpe eller på motorblokken. Ring opp din lokale kjeden auto deler leverandør, de skal ha en fullstendig oversikt over bilens sensor steder. Identifiser ledningsnettet og koble den fra sensoren.
3

Strip 3/8 centimeter isolasjon fra hver ende av en tre-fots jumper wire og vri trådene sammen tett. Ha en assistent vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon, men ikke starte bilen. Plugg den ene enden av jumper wire inn i terminalen i ledningsnettet. Hvis du har en one-ledningsnett, berører den andre enden av genseren føre til minuspolen. Hvis du har en to-ledningsnett, plugg den andre enden av genseren til den andre terminalen i selen.
4

Note hva som skjer. Hvis måleren og elektronikk fungerer som de skal, bør temperaturmåleren pinne hele veien på toppen som om bilen var overoppheting og de elektriske kjølevifter skulle komme på. Hvis ingenting skjer, så du kan ha en blåst sikring, en feil datamaskin eller en løs ledningsnettet pluggen. Dersom fansen kommer på, men måleren forblir døde, da måleren er feil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67991.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer