Steering Wheel Vibrasjon i en 2006 Ford F150

The 2006 F-150 er i motsetning til sine forgjengere fra 1960, 1970 og 1980. I stedet for å være en robust bil der noen vibrasjoner forventes, designet Ford 2006 F-150 for å være robuste, og har fortsatt en jevn ride. F-150 er rattet bør forbli stille til enhver tid, med mindre du møter tøft terreng. Det er seks viktigste årsakene til en vibrasjon i 2006 F-150 er rattet. Defekte eller skadde dekk

En viktig årsak til vibrasjoner i 2006 F-150 er rattet er defekt eller skadet forhjulene. Dekk har en serie av nylon og stål band innsiden av dem til å forsterke dekket og for å hjelpe den beholde sin runde form. Hvis disse belter i stykker, på grunn av overbelastning eller mangel, kan en boble stikker ut fra dekkets slitebane. Ved visse hastigheter kan denne boble forårsake mindre for kraftige vibrasjoner i rattet, avhengig av størrelsen av boblen. Kjør hånden over slitebanen på dekket og føler for en høy plass på dekk.
Ubalansert Dekk

Når produsentene monterer dekk, ett eller flere tunge flekker oppstår - i de fleste tilfeller. Når dekk forhandler monterer dekkene, spinner montering profesjonell dekket på en balansering maskin som registrerer dekkets tung spot. Maskinen viser da arbeideren hvor du skal installere en liten vekt for å motvirke denne tunge spot. Hvis arbeideren installerer denne vekten i feil område eller vekten faller av forhjulet, rattet på 2006 F-150 vil trolig vibrere. Dette gjelder spesielt på 2006 F-150, som dekk området 17-22 inches i diameter og er ganske tung.
Steering komponentfeil

I 2006 F-150 har servostyring som standard. Dette systemet bruker en styringsgruppe rack og et sett med tie-rod ender - to ytre og to indre - for å flytte forhjulene venstre og høyre når du dreier rattet. Tie-rod ender alle har en ball-and-socket joint slik at de kan bevege seg nesten ubegrenset mens du holder hjulene i sin tiltenkte retning. Denne ball-and-socket joint slites sakte ut og lar tie-rod slutten til å vibrere. Denne vibrasjonen kan resultere i en mild vibrasjon i F-150 er rattet.
Loose Suspension Components

2001 F-150 er forstillingen består av et vaskeri liste over komponenter, inkludert øvre kontroll armer, nedre kontroll armer og støtdempere. Den øvre og nedre kontroll armer har små ball-and-socket ledd - passende navnet kuleledd - som lar hjulet å bevege seg i mange retninger, mens suspensjonen forblir rett. Over tid, ball-and-socket ledd slites ut og la hjulene til å riste. Dette risting kan overføre til rattet.
Bremsen

Bremser kan også føre til en vibrasjon i deg 2006 F-150 er rattet. Hvis bremsen rotoren kjøre-out er overdreven - større enn 0,0025 inches - så du kan føle en vibrasjon i rattet ved oppbremsing. Som denne run-out øker, øker også den barske vibrasjon. Material overføring mellom bremseklossene er den typiske årsaken til overdreven kjøre-out, men rotor og hub warpage kan forårsake dette også.
Skadet Wheel

fabrikken hjul på 2006 F-150 er stål og de valgfrie hjul er legering, og dette betyr at de kan bøyes under riktig mengde kraft. Når et hjul svinger, vil det føre til en mild til kraftig vibrasjon i rattet. I dette tilfellet vil reparere eller erstatte hjulet avhjelpe problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68179.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer