Kan en Heater Kjerne bli Lekkasje ved Heater Hose ?

En ovn kjerne er en radiator -lignende enhet som ligger inne i kabinen av et kjøretøy. Kjernen er oppvarmet med varm kjølevæske . Både varmeren kjernen og varmeapparat slanger kan lekke på grunn av slitasje eller skade . Heater Hose Lekkasje

Heater slanger er fleksible linjer som bærer varm kjølevæske til og fra varmeren kjernen . På de fleste biler , vil varmeren kjernen har innløp og utløp linjer som kommer gjennom brannmuren hvor de skal festes til varmeapparat slangene . Lekkasjer i ovnen slangen vil ofte dryppe inn i motorrommet , men kjølevæske kan også kjøre ned langs slangen og inn i kabinen .
Heater Kjerne Leak

Heater kjerner er laget av metall og kan begynne å korrodere over mange års bruk. Korrosjon kan til slutt føre til et hull for å utvikle eller skape svake punkter i kjernen som tillater det å bøye , noe som resulterer i sprekker som gjør at kjølevæsken å lekke . Den varme kjernen er mest sannsynlig å bøye ved innløpet og utløpet linjer som feste til varmeapparat slangene .

Reparasjon

Lekkasjer i ovnen slangen vil kreve utskifting av slangene . I tillegg bør løse klemmer strammes og defekte klemmer byttes ut for å stoppe lekkasjer rundt klemmen . Radiator Stop Leak tilsetningsstoffer kan reparere mindre lekkasjer i kroppen av radiatoren , men større lekkasjer vil kreve lodding eller utskifting av kjernen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66968.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer