Min Key vil ikke slå i en E320

Du kjører sent til en avtale eller et møte og hoppe inn din Mercedes - Benz E320 . Du plasserer nøkkelen i tenningen , og det slår ikke . Bilen vil ikke starte. Du prøver å fjerne nøkkelen fra tenningen og sette den inn igjen nøkkelen fortsatt ikke vil slå . Hva i all verden kan være problemet ? Svaret er at du har en låst rattet , en feil tast eller en feil tenningslåsen. Instruksjoner
en

Wiggle rattet mens du vrir nøkkelen . Hvis det er press på rattet som holder den på låsepinnen , vil nøkkelen ikke snu. En låst rattet er ikke kilden til problemet hvis rattet svinger men nøkkelen fremdeles ikke slås .
2

Start bilen med en ekstra nøkkel . Hvis reservedeler sentrale verk , men den viktigste nøkkelen ikke, du åpenbart har en dårlig viktigste nøkkelen . En ny nøkkel for E320 koster rundt $ 200 per januar 2011. Du trenger en gyldig registrering og tittel for å fullføre kjøpet .
3

Sett nøkkelen i tenningen og lytt etter en klikkende lyd . Hvis både ekstranøkkelen og den viktigste nøkkelen ikke klarer å slå , og du hører en klikkelyd når du setter nøkkelen i tenningen , har du mest sannsynlig har en dårlig tenningslåsen. Besøk en Mercedes - Benz forhandler eller et verksted for å bekrefte denne diagnosen . En ny tenningslåsen for E320 vil kjøre deg om $ 1000 per januar 2011.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66969.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer