Hvordan sjekke en forgasser Float

Selv om mange anser forgassere å være enklere enn bensininnsprøytning, mange ting må operere riktig og i riktig rekkefølge for en forgasser kjøretøy til og med kjøre, enn si kjøre godt. Når drivstoffet går inn i en forgasser, strømmer det inn i et lite hulrom som kalles en flottørkammer eller bolle. Strømmen av brennstoff styres av en ventil kjent som en nål-og sete, som er festet til en flåte. Som gass stiger eller synker i flottørkammeret, beveger flottøren med den, åpne og lukke denne ventil. En rekke ting kan gå galt med prosessen, forårsaker alle slags problemer, inkludert dårlig tomgang, drøye ut eller ikke starter i det hele tatt. Du trenger:
Repair manual for bilen din eller forgasser Type | Basic håndverktøy
Pan med veldig varmt vann
Ny forgasser topp pakning
Float høydejustering verktøy eller liten stål regelen

Vis flere instruksjoner
en

Fjern toppen av forgasseren. Hold orden på alle skruer og deres posisjoner. Avhengig av type, vil det flyte eller flyter enten komme av med toppen og dingle, eller er montert i forgasseren kroppen. Snu forgasseren toppen opp ned på toppmontert variasjon for ikke å skade den skjøre float mekanismer.
2

Undersøk flyter for skadet og float kamre etter tegn på at flåtene har vært å gni på sidene. Sjekk flottøren drift ved å forsiktig løfte med en finger for å sørge for at ingenting pinner eller binder.
3

Fjern pinnene som holder flåtene. Fjern forsiktig flyter. Nålen ventiler vil vanligvis kommer ut også, så sjekk dem for slitasje på tuppene, så husk å ta dem av float tangs og legg dem tilbake i setene for sikkerhets skyld.
4

Hold en dupp ved siden av øret og rist den. Hvis du hører gass inne, har flottøren en åpenbar lekkasje. Avslør mindre åpenbare lekkasjer ved å ta tak flyte av tang med en tang og oversvømme den i en kjele med veldig varmt vann. En strøm av bobler vil også indikere en lekkasje. Lekker og gass-mettet flyter må byttes ut eller repareres.
5

Sett inn en ny forgasser topp pakning. Installere flyter, slik at du engasjere wirependler på nålen ventiler. Sjekk flottøren aksjon igjen for å sørge for at de beveger seg fritt.
6

Consult spesifikasjonene på din forgasser type. Kontroller og juster flottøren høyden med justering verktøy eller en liten stål regelen. Monter forgasseren og sjekk for forsvarlig drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66867.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer