Hvordan sjekker jeg EGR Ventil på en 1999 Nissan Sentra 1.6 Liter?

The 1999 Nissan Sentra var utstyrt med mulighet for en 1,6-liter, in-line, 4-sylindret motor, eller en 2,0-liter, doble overliggende cam, in-line 4-sylindret. Kontroll av EGR på hver motor er nesten identisk prosjekt, med variabelen være en del beliggenhet. På den 1,6-liters Sentra motor, er EGR ventil plassert på baksiden av motoren, rett bak ventilen dekselet. På den 2,0 liters motor, er EGR ventil som sitter på forsiden av motoren, like foran ventildekselet. Bokstavene EGR står for EksosGassResirkulering, det vil si at ventilen resirkulerer uforbrent drivstoff tilbake til forbrenning syklus av motoren din. Du trenger
3/8-inch skralle og socket satt
Åpen fastnøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Sentra . Inspiser visuelt identifikasjon klistremerke på undersiden av panseret. Det er et hvitt klistremerke som gir informasjon om kjøretøyets motor. Les klistremerket for å avgjøre om du har en 2,0-liters motor eller en 1,6-liters motor. Posisjonen til EGR ventilen avhenger av type motor, som tidligere nevnt.
2

Fjern de elektriske kontaktene til EGR ventilen for hånd. Fjern EGR festeboltene fra hodet av motoren, ved hjelp av en 3/8-inch skralle og socket. Drei boltene mot klokken til de kan fjernes fra motoren for hånd. Ikke dra på EGR ventilen selv eller du kan knekke EGR røret, noe som ville kreve erstatning av katalysator som det er sveiset på.
3

inn en fastnøkkel på basen halsen på EGR vavle. Sett en annen skrunøkkel på toppen av luft-rør, hvor den kommer inn i EGR ventilen. Hold luftslangen helt stille, mens du vrir på EGR ventil kroppen mot solen med fastnøkkel. EGR ventilen er skrudd på luftslangen mye som en husholdning gassrør eller vannrør. Snu EGR med fastnøkkel før det kan fjernes fra luften rør for hånd.
4

Snu EGR ventilen opp ned, slik at du kan visuelt inspisere innsiden av ventilen kroppen. Det skal være noen sot (svart sot) på innsiden av ventillegemet, men det bør ikke være store masser eller klumper av oppbygging. Hvis det er en stor mengde sot i EGR, eller du kan se ingen tegn til bart eller skinnende metall, så EGR må rengjøres eller skiftes ut. Sjekk med din lokale auto deler butikken på kjemikalier som brukes til å rense EGR ventiler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66866.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer