Hvordan sjekke om det er gått Engine

Når noen sier at han har en blåst motor, hva han betyr vanligvis er motoren er død eller ikke kjører. En mer mekanisk minded bileieren vil begrense det ned og si at ringene blir skutt eller motoren blåste en pakning. Selv eksperter er ikke alltid enige om definisjonen av en blåst motor. Den eneste fellesnevneren mellom de ulike diagnosene er at det er på tide å gjenoppbygge eller erstatte den gamle motoren. Du trenger
lommelykt eller problemer lys
Socket satt
Compression tester
oljetrykktester
Vis flere instruksjoner
en

Se etter store pytter med olje eller frostvæske under motoren. Se etter tydelige tegn på skader som store sprekker, en tilkobling stang som stikker ut fra blokk eller et hull i bunnpannen fra en stang eller veivakselen.
2

Trekk peilepinnen og kontroller for vann eller frostvæske i oljen. Ta av radiatorlokket på en kald motor og se etter det motsatte - et avskum av olje flyter på frostvæske. Enten kan foreslå en dårlig toppakning, men det kan også bety at det er et hull i blokken mellom olje bysser og vann jakke eller et hull i sylinderveggen.
3

Snu motoren rundt med starteren. Hvis motoren ikke vil sveiv, snu den for hånd med en pipenøkkel på en av motor trinser. Lytt etter uvanlige lyder som du gjør det. Mistenker ødelagte stenger, stempler eller andre fatale problemer hvis motoren gjør sliping, metalliske lyder som det svinger eller vil ikke slå i det hele tatt.
4

Fjern alle tennpluggene på en motor som fortsatt vil slå om igjen, spesielt hvis det svinger over mistenkelig fort. Sjekk kompresjon. Ekstremt lave kompresjon i alle eller noen av sylinderne er det mange eksperter kalle en blåst motor. Har en butikk gjør en lekkasje ned test for å finne ut hvor og hvor ille skaden er, men være forberedt på det sannsynlig nyheten om at det er på tide å gjenoppbygge motoren.
5

Koble en oljetrykktester til en motor som vil fortsatt kjøre, spesielt hvis det spyr blå røyk eller støt. Suspect slitt viktigste og stang lagrene hvis trykket er lavt.
6

Total opp kostnadene for å løse blåst motoren før du gir klarsignal for reparasjoner. Være brutalt ærlig med deg selv om den generelle tilstanden til motoren og bilen den er i. Ved utskifting eller ombygging store motorkomponenter, fører en ting ofte til en annen. Sørg for at du vet den totale regningen før du begynner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66865.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer