Hvordan oppdage Bil topplokkets Problemer

Din sylinder er en viktig komponent i bilen motorens drift og ytelse. Din toppakning forsegler topplokk, og det er en åpning i sylinderen din som gjør at kjølevæske å overføre gjennom hodet. Kjølevæske kjøler motoren ved å strømme gjennom sylinderen. Hvis du har problemer med bilen sylinder og /eller toppakning, deteksjon og reparasjon av disse problemene vil holde bilen kjølig og kjører riktig. Siden bil sylinderen og toppakning er forskjellige deler, kostnaden for å reparere hver er forskjellige. Instruksjoner
en

Finn ut om det er en sterk kjølevæske lukt i bilen. En slik lukt kan tyde på en lekkasje i kjølevæske og en potensiell bil sylinder eller toppakning problem.
2

Identifiser hvis det kommer røyk fra eksosrøret. Dette kan også indikere en bil sylinder eller toppakning problemet. Røyken forteller deg at en komponent i bilen varmes opp mer enn den burde, og er faktisk røyke for å varsle deg om overskuddsvarmen.
3

Sjekk for kjølevæske under bilen din etter hvis har vært av i noen timer. Dette indikerer også en potensiell kjølevæske lekkasje, noe som kan være en sprekk i toppakning eller et problem med bilen sylinder.
4

Notice hvis du må legge kjølevæske regelmessig eller sjekk kjølevæske lyset kontinuerlig lys opp, noe som kan indikere en kjølevæske lekkasje.
5

Hook bilen opp til en mekaniker diagnostisk datamaskin for å vurdere eventuelle sylinder eller pakning problemer. Disse maskinene automatisk fortelle mekaniker hvis det er problemer med sylinder eller pakningen. Mechanics har betalt for disse diagnostiske tester og de er vanligvis rask og effektiv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66417.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer