Tegn på en dårlig clutch master sylinder

The master clutch sylinder er en komponent i et kjøretøy med en manuell girkasse. Den er ansvarlig for å generere mengden av hydraulisk trykk som er nødvendig for at clutchen til å fungere. Den clutchen er koplet til master-clutchsylinderen, og er avhengig av sylinderen til å kutte strømmen av kraften fra motoren til overføring når sjåføren skyver på pedalen. Dersom hoved clutchsylinderen går dårlig, kan kjøretøyet oppviser en rekke symptomer. Stakk Pedal

Når en master clutch sylinder går dårlig, vil clutchpedalen falle til gulvet når den trykkes, og vil ikke reise seg igjen. Når dette skjer, vil driveren ikke kunne flytte bilen inn i noen gear. Bilen vil ikke være kjørbar før master clutch sylinder er skiftet ut.
Hard Shifting

Når en master clutch sylinder går dårlig, men ikke helt mislykkes, vil det resultere i svært hardt skiftende mens du kjører. Trådd inn clutchpedalen kan bli vanskelig, og får bilen til å skikkelig skifte gir vil være vanskelig. Clutchen kan begynne å skli.
Low Fluid

Hyppige lave nivåer av bremsevæske er en indikasjon på at master clutch sylinder er dårlig eller er sviktende og vil gå dårlig snart. Dette er ofte på grunn av en lekkasje, men kan også skyldes fysisk skade, slik som et hull eller sprekk. Fluid kan være til stede på bakken. Hvis bilen er vanligvis parkert over et absorberende stoff, slik som tørr grunn, kan du ikke legge merke til den lekkende væske. Hvis du mistenker at master sylinder er dårlig eller går dårlig, regelmessig overvåke væskenivået. Hvis væskenivået synker raskt innen 48 timer, er sylinderen dårlig.
Reservoir Backup
p Hvis master clutch sylinder på et kjøretøy har gått dårlig, vil det føre til væsken til å stige i reservoaret når koblingen betjenes. For å teste dette, se reservoaret mens en annen individuelle presser clutch pedal. Hvis væskenivået stiger i reservoaret når pedalen trykkes inn og senker når pedalen slippes, kan master clutch sylinder må byttes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65040.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer